15 d’octubre 2019

Novetat d'octubre (25 Manga Barcelona) d'Ooso: Mazinger Otome Taisen

Ja fa uns dies, Ooso Comics a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) va anunciar que ja estava activada la pre-order de la seva darrera novetat Mazinger Otome Taisen, seqüela de Mazinger Otome. Com el volum predecessor, el seu autor també és en Mikio Tachibana, i el tindrem disponible de cara el proper 25 Manga Barcelona. La pre-order del manga estarà activada fins el 30 d'octubre i anirà acompanyada de material exclusiu.


A la venda a partir del 31 d'octubre!


Mazinger Otome Taisen, de Mikio Tachibana i Go Nagai
Rústic amb sobrecobertes - 184 pàgines - 120 x 170 mm - B/N i color
ISBN:
10 €

Spin-off de les sèries Mazinger Z, Great Mazinger, Grendizer i Steel Jeeg, escrita i dibuixada per Mikio Tachibana i Go Nagai. És una obra inèdita fora del Japó.
 
A Mazinger Otome, els robots Mazinger són com a androides femenines de grandària humana que lluiten contra l’exèrcit de les bèsties mecàniques de la Bardos High School. La protagonista és la Seto Magami i és l’androide basada en el Mazinger Z i néta de Juzo Magami. És una sèrie plena d’acció i humor, molt d’humor.

A Mazinger Otome Taisen, la Seto, una androide que adora en Mazinger Z, la Reito, creada a imatge i semblança del Great Mazinger, i la Shiko, que ha heretat el poder del Kotetsu Jeeg, així com, la Grace, que és el Grendizer fet androide són les protagonistes de nou d’aquest divertidíssim volum.

Una tempesta sobtada arriba enmig de la plaent vida diària de les quatre. I és que han aparegut uns nous Mazinger, Jeeg i Grendizer. Una batalla es desencadena entre els súper robots que sorprèn el món sencer!!! Aquí teniu el segon volum de la comèdia dels robots de Dynamic!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada