04 de setembre 2019

"L'Agus i els monstres" celebren els 5 anys amb el 15è títol: Els carters de l'espai

La sèrie «L’Agus i els monstres» fa cinc anys! Els autors de la col·lecció, Jaume Copons i Liliana Fortuny, fan un repàs d’aquests cinc anys monstruosos:

D’ençà de la publicació d’Arriba el Sr. Flat, el primer llibre de la col·lecció «L’Agus i els monstres», han passat cinc anys! Per a nosaltres, els autors, aquests cinc anys han estat un festa. Ens hem fet un fart de treballar —d’escriure i dibuixar—-, hem arribat als quinze títols i hem voltat per tot arreu buscant el contacte constant amb els nostres lectors. I estem contents, més que contents, perquè ara tenim lectors escampats per tot el planeta (la col·lecció es publica en dinou llengües) i, per tant, compartim el món que hem creat amb un munt de nens i nenes que se l’han fet seu. No cal dir que estem agraïts a tots el que han fet possible aquesta aventura. Nosaltres ens comprometem a no afluixar mai, a continuar parlant de llibres i de tot el que ens agrada, a prendre’ns les coses seriosament i amb humor. I sobretot ens comprometem a tenir cura d’aquest món dels monstres que ara compartim amb tants i tants lectors.

Celebrem-ho llegint!

Per celebrar els cinc anys monstruosos res millor que llegir el nou títol de la sèrie: Els carters de l’espai, el número quinze de la col·lecció disponible a partir del mes de setembre.

L'Agus i els monstres vol. 16: Els carters de l'espai, de Jaume Copons i Liliana Fortuny
A partir de 8 anys 
Rústic cosit - 160 pàgines - 15x21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-9101-539-0
11,90€

Ep, hola! Soc l’Agus Pianola! Potser ja em deus conèixer, oi? Doncs aleshores ja saps que des de fa temps comparteixo lectures i moments extraordinaris amb el Sr. Flat i una bona colla de monstres.

Aquesta vegada el Dr. Brot l’ha fet molt grossa: s’ha dedicat a llançar projectils a l’espai amb un missatge que diu que la Terra és un lloc molt perillós que cal destruir. T’ho imagines? Sort que els carters de l’espai ens ajudaran a interceptar aquestes perilloses missives. Estàs a punt? Ens enlairem en missió espacial!

Ep! I en aquesta aventura coneixeràs els tres monstres guanyadors del concurs de dibuix, els carters de l’espai!

Font: L'Agus i  els monstres

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada