07 de juny 2019

Sisa. Els anys galàctics: Novetat de Norma i presentació

Inicialment prevista la seva sortida per aquest 6 de juny, Sisa. Els anys galàctics, la propera novetat de còmic en català de Norma Editorial, finalment estarà disponible a partir del 21 de juny. Sisa. Els anys galàctics, de Josep Maria Polls i Manu Ripoll, dedicat al músic Jaume Sisa.

A la venda el 21 de juny!


Sisa. Els anys galàctics, de Josep Maria Polls i Manu Ripoll
Cartoné - 72 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-679-3714-5
19,95 €

UN RECORREGUT PELS ANYS MÉS GALÀCTICS D’EN JAUME SISA A TRAVÉS DE LA MIRADA DELS SEUSALTER EGO.

«Desitjo deixar de ser, aleshores soc, perquè només allò que és pot deixar de ser, i aquest ésser que soc actua perquè el meu de-sig es compleixi. Però aquesta acció moguda pel desig de no ser –que no és més que un desig del meu ésser– fa que vegi el meu ésser com algú aliè a mi que encara és, és a dir, soc. Concloc, doncs, que aquest ésser que desitjo deixar soc jo i alhora és un altre. Per tant, hauré de ser un altre per ser jo mateix i així, amb el desig complert, poder deixar de ser.»

—El Viajante, 1996

El retrat d’una època en que música era sinònim d’alliberament, descoberta i denuncia.
Un homenatge a la Barcelona dels seixanta i els setanta en què hi apareixen els seus personatges més destacats.
Inclou una playlist amb totes les cançons imprescindibles dels anys galàctics.

A més el proper 13 de juny tindrà lloc la seva presentació a la llibreria La Central de Carrer Mallorca de Barcelona a les 19:30h. A part del còmic també es presentarà  el conte De les tristors en farem fum de la Cristina Broquetas i Cristina Bueno, publicat pel segell Astronave de Norma. Hi seràn presents en Jaume Sisa, els autors de les dues obres i presentat l'acte per en Santi Carrillo, director editorial de Rockdelux. De manera excepcional, aquest dia hi hauran exemplars a la venda del còmic.



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada