04 d’abril 2019

Altes i baixes d'última hora d'autors convidats al 37 Comic Barcelona

GIUSEPPE MATTEONI, DIBUIXANT DE 'DRAGONERO', CONVIDAT DEL 37 COMIC BARCELONA

 

GIUSEPPE MATTEONI, DIBUIXANT DE 'DRAGONERO', CONVIDAT DEL 37 COMIC BARCELONAEl dibuixant italià Giuseppe Matteoni és el nou convidat confirmat per al 37 Comic Barcelona que se celebrarà del 5 al 7 d'abril a Fira Barcelona Montjuïc.

Nascut a Roma l'any 1969, Giuseppe Matteoni va estudiar arquitectura i posteriorment va assistir a cursos a l'Escola Romana de Còmics, on més tard va treballar com a professor. El seu debut com a historietista va tenir lloc l'any 1995 amb I Grandi Miti Greci a fumetti (Mondadori - D'Agostini). Més endavant realitza històries curtes per a L'Intrepido (Universo), tires còmiques i dibuixos animats per a Liberal, Aiko, i treballa en la sàtira política setmanal Boxxer. Matteoni alterna la seva activitat com a dibuixant amb la de fotògraf, dibuixant d'storyboards i dissenyador web. Des de 2003, ha col·laborat amb Sergio Bonelli Editore amb Dragonero, sèrie de la qual és el seu creador gràfic. Posteriorment realitza un àlbum de Volto Nascosto. El 2013, la sèrie mensual de Dragonero, de la qual Matteoni es converteix en artista de portada, s'estrena als quioscos. 

Giuseppe Matteoni assisteix al 37 Comic Barcelona gracies a la col·laboració de Panini Cómics.

WES CRAIG NO PODRÀ ASSISTIR FINALMENT AL 37 COMIC BARCELONA

 

WES CRAIG NO PODRÀ ASSISTIR FINALMENT AL 37 COMIC BARCELONALamentem comunicar que el canadenc Wes Craig no podrà assistir finalment a l'esdeveniment que se celebrarà entre el 5 al 7 d'abril d'aquest any. A causa d'uns problemes de salut, el dibuixant i cocreador de Clase letal no podrà viatjar a Barcelona en les dates en què se celebra el 37 Comic Barcelona.

Des de Norma Editorial i FICOMIC lamentem els inconvenients que pugui ocasionar la notícia en els fans i desitgem a Craig una ràpida recuperació.

Wes Craig porta treballant professionalment en el món del còmic des de 2004, en els seus primers treballs per a DC i Marvel Comics va col·laborar en algunes de les seves capçaleres clàssiques, com Batman, T.H.U.N.D.E.R. Agents o Guardianes de la Galaxia. És també el principal responsable de la sèrie online Black Hand Comics i guionista de The Gravediggers Union, ambdues publicades per Image Comics. En 2014, en aquesta mateixa companyia, Craig uniria esforços amb el guionista Rick Remender i el colorista Lee Loughridge per donar a llum a la celebrada Clase letal.

Recentment, l'exitós còmic de Rick Remender ha fet el salt a la petita pantalla en una producció d'Anthony i Joe Russo; a casa nostra, la ficció televisiva pot seguir-se a través d'HBO Espanya.


Norma Editorial ha publicat fins a la data set volums recopilatoris de la impactant sèrie de Rick Remender i Wes Craig, una història trepidant, sagnant i imparable que et manté tota l'estona enganxat a les seves pàgines.

RAFAEL ALBUQUERQUE S'AFEGEIX ALS CONVIDATS AL 37 COMIC BARCELONA


RAFAEL ALBUQUERQUE S'AFEGEIX ALS CONVIDATS AL 37 COMIC BARCELONAUn nou convidat s'ha afegit a última hora a la llista de convidats internacionals del 37 Còmic Barcelona que es celebra del 5 al 7 d'abril: es tracta del dibuixant brasiler Rafael Albuquerque, que signarà exemplars de la seva obra als aficionats.

Nascut a Porto Alegre (Brasil), Rafael Albuquerque porta treballant en la indústria del còmic nord-americà des del 2005.

Albuquerque és molt conegut pel seu treball en sèries com All-Star Batman, Animal Man o Batgirl. També ha publicat les sèries Mondo Urbano (2010), Eight (2015) i Huck (2015), i ha guanyat els Premis Eisner i Harvey per la sèrie del New York Times American Vampire (2010), escrita per Scott Snyder (Batman). Entre els seus projectes més recents s'inclouen l'adaptació del popular relat de Neil Gaiman A Study in Emerald i la sèrie de Mark Millar Hit-Girl.

Rafael Alburquerque assisteix a Comic Barcelona gràcies a ECC Ediciones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada