06 de març 2019

Wes Craig, autor de Clase letal, nou convidat al 37 Comic Barcelona

El canadenc Wes Craig serà un altre dels convidats al 37 Comic Barcelona, l'esdeveniment que se celebrarà entre el 5 al 7 d'abril d'aquest any. Aquests dies els seguidors de Craig tindran l'oportunitat de conèixer el dibuixant i cocreador de Clase letal, l'exitós còmic de Rick Remender que ha fet el salt a la petita pantalla en una producció d'Anthony i Joe Russo; a casa nostra, la ficció televisiva pot seguir-se a través d'HBO Espanya. Si voleu aconseguir la seva signatura en exclusiva Wes Craig us estarà esperant al estand de Norma Editorial a Comic Barcelona.


WES CRAIG (CLASE LETAL), NOU AUTOR CONVIDAT AL 37 COMIC BARCELONA!Wes Craig porta treballant professionalment en el món del còmic des de 2004, en els seus primers treballs per a DC i Marvel Comics va col·laborar en algunes de les seves capçaleres clàssiques, com Batman, T.H.U.N.D.E.R. Agents o Guardianes de la Galaxia. És també el principal responsable de la sèrie online Black Hand Comics i guionista de The Gravediggers Union, ambdues publicades per Image Comics. En 2014, en aquesta mateixa companyia, Craig uniria esforços amb el guionista Rick Remender i el colorista Lee Loughridge per donar a llum a l'aplaudida Clase letal.

Aquesta obra ens endinsa en un intens i violent viatge a la subcultura dels anys vuitanta. En ella coneixerem Marcus López, un jove indigent i orfe que accedeix com alumne a l'Escola Kings Dominion d'Arts Letals, un lloc clandestí i brutal on els reis del crim mundial envien als seus fills per formar-los com experts assassins. En un lloc on l'assassinat és una assignatura, la supervivència es converteix en una necessitat.

Norma Editorial ha publicat fins ara set volums recopilatoris de la impactant sèrie de Rick Remender i Wes Craig, una història trepidant, sagnant i imparable que et manté enganxat a les seves pàgines en tot moment. Autor convidat en col·laboració amb Norma Editorial.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada