23 de març 2019

Verkami per l'edició integral de "La Saga d'Atlas & Axis" en català

En Pau, l'autor de La Saga d'Atlas i Axis, ha creat una campanya de micromecenatge a Verkami per tal de portar a terme una edició integral en català de la mencionada obra de còmic, la qual originalment ha estat publicada per la francesa Ankama Editions. Vegem' tot seguit els detalls de la campanya.
 

Un exitós còmic d'aventures animals amb humor per a tots els públics, publicat en 9 idiomes. Fes que el català sigui el pròxim!!!


La portada és exclusiva per a lLa Saga d'Atlas & Axis en català

La Saga d'Atlas i Axis, del mallorquí Pau, és un còmic d'aventures per a tots els públics que fins ara ha estat publicat en francès, castellà, italià, polonès, neerlandès, rus, alemany, anglès i xinès.

Ens agradaria que la desena llengua fos el català!

Enlloc de l'edició original francesa en quatre llibres, hem triat el format integral, tota la història en un sol llibre de 272 pàgines a color i tapa dura ( 27,5 x 20 cm), més proper a la idea original de l'autor, i més econòmic (l'edició en quatre llibres costa en total 64€, el llibre únic només 30€). I amb alguns continguts extra inèdits!

La producció del llibre és cara, i només per recuperar el cost de l'edició hauríem de vendre uns 600 llibres. No tenim ni idea de quanta gent pot estar interessada en aquesta edició, per això ho volem comprobar amb aquest projecte de Verkami.

Tu pots contribuïr a fer realitat l'edició en català de La Saga d'Atlas & Axis simplement comprant el llibre ara (recorda que si no assolim el pressupost necessari, et tornam els diners!). També pots col·laborar fent córrer la veu d'aquest projecte a les teves xarxes socials i mitjans de comunicació al teu abast.

Si vols donar un cop de mà extra, pots adquirir algunes de les recompenses o comprar llibres per regalar.

Quin som

Som en Pau, l'autor de La Saga, i la seva família. Això és un projecte personal, no empresarial. Volem que els nins puguin llegir La Saga d'Atlas & Axis en la seva llengua materna, com fan ja a més de mitja Europa. Si compartiu aquesta idea, junts la farem realitat!

Pau és dibuixant de còmics i humorista gràfic des de fa més de 25 anys, i a més d'haver publicat sèries com Los repartidores de cerveza o Ze Jacky Touch i un dibuix editorial diari durant més de 13 anys, col·labora amb la revista belga Spirou. També ha fet llibres per aprendre a dibuixar.

Podeu veure la feina de Pau i més imatges de la Saga als seus Instagram, Facebook, Youtube, Blog, Web, Patreon...

A què destinarem les vostres aportacions

Els ingressos serviran per pagar l'impremta, la traductora, el retolista, el dissenyador, els drets (en mans de l'editorial francesa Ankama), els enviaments, la producció de les recompenses, el cost de la plataforma de pagament i la comissió de Verkami, a més de l'IRPF derivat d'aquest ingrés. Si aconseguim beneficis, es destinaran a la producció dels pròxims còmics del mateix estil d'Atlas & Axis. 

Calendari previst

El pla és que La Saga d'Atlas & Axis en català estigui disponible a les llibreries per Nadal de 2019. Per això haurà d'estar a la distribuïdora el novembre. I abans, a les vostres mans.

El nostre calendari preveu fer la traducció, maquetació i retolació abans de finals de juny, i la impressió el juliol. Així tenim els mesos d'agost i setembre de marge per imprevists.

Si no coneixeu La Saga d'Atlas i Axis

Atlas i Axis viuen a Pangea, on els animals parlen i caminen a dues potes. Però a diferència d'altres còmics, no són persones amb cap d'animal, sino que ténen els costums de les seves espècies (córrer darrera les cabres, pixar amb una pota aixecada, menjar ossos, tractar els hervíbors com simple menjar, ensumar el cul als altres...)

L'intel·ligent i racional Atlas, i el petit i instintiu Axis es complementen com les parts conscient i subconscient d'un cervell. Tenen les mateixes discussions que nosaltres amb nosaltres mateixos.

La destrucció del seu poble per part dels norcands els uneix en una aventura que comença amb un intent de rescat de les seves estimades i continua amb la recerca del llegendari os Khimera, que permet a qui el trobi no haver-se de preocupar més per la subsistència. Pel camí descobrirà tot un món de nord a sud i d'est a oest, coneixeran animals de tota casta, i també l'amistat, la traïció, l'amor, la venjança, la dignitat, la guerra... la vida!

L'humor està present durant tota l'aventura. I també les ovelles explosives!

El dibuix és una espècie d'evolució dels cartoons dels anys 30, molt rodonets, expressius i dinàmics, però amb uns colors i uns paisatges que et capfiquen a la història, amb una atenció al detall que fa que a cada relectura es descobreixin coses noves.

Una de les majors satisfaccions de l'autor és que molts pares que havien d'obligar els seus fills a llegir, els han vist per primera vegada llegir sense aturar tot un llibre per gust: La Saga d'Atlas & Axis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada