19 de març 2019

Novetat de març de Beascoa: El detectiu Culet núm. 2

Per aquest mes de març, Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, publica el segon número de El detectiu Culet, titulat A la recerca del diamant de colors.

A la venda el 28 de març!

 
Traducció de Daruma Serveis Lingüístics
A partir de 4 anys 
Cartoné - 32 pàgines - 208x266 mm - Color
ISBN: 9788448852221
12,95€ 


Mmm... Ensumo un cas per resoldre! Esbrina pistes amagades i acompanya el detectiu Culet i el seu gosset Brown en aquesta nova aventura!

El Detectiu Culet té una aparença peculiar: es comporta com un perfecte detectiu anglès, però la seva cara sembla un cul. I es tira pets amb la seva cara! Amb les seves deduccions recorre els carres de la seva ciutat i resol petits misteris.

A la recerca del diamant de colors es la segona entrega d'aquesta sèrie trepidant, en què el Detectiu Culet s'enfronta a un doble repte: el segrest de la filla del seu client i el misteri del diamant de colors, la recompensa que exigeix el segrestador a canvi d'alliberar-la.

Aquesta sèrie de llibres arriba en un format de vinyetes molt proper al còmic i a l'àlbum il·lustrat, amb un protagonista molt divertit, una ambientació molt cuidada i un llibre ple de petits personatges i de petits elements amagats en grans pàgines il·lustrades plenes de detalls. Amb un humor per a un públic de totes les edats i un personatge que promet ser icònic.


Informació aportada per Jaume Tugores 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada