14 de febrer 2019

Novetat de febrer de La Galera: Triple ració d'Els Historionautes

Aquest febrer, La Galera acaba de publicar tres novetats de còmic de la col·lecció Els Historionautes: Una aventura egípcia, Una aventura romana i Una aventura vikinga. Cada volum es complementa amb una sèrie d'activitats didàctiques relacionades amb el tema tractat.

Ja a la venda, des del 13 de febrer!

 
Els Historionautes. Una aventura egípcia,  de Frances Durkin i Grace Cooke
Rústic - 80 pàgines - 15,5x23 cm - Color
ISBN: 9788424663742
11,95€ 

Apunta't a viatjar a l'antic Egipte amb els Historionautes i ajuda'ls a descobrir els secrets del passat! Per poder tornar a casa hauràs d'explorar tombes al·lucinants, aprendre a desxifrar jeroglífics, esbrinar com es feien les mòmies i saber-ho tot sobre els déus i el més enllà. Els Historionautes són la combinació perfecta d'Història i diversió!







Els Historionautes. Una aventura romana,  de Frances Durkin i Grace Cooke
Rústic - 80 pàgines - 15,5x23 cm - Color
ISBN: 9788424663766
11,95€ 

Apunta't a viatjar als temps de l'antiga Roma amb els Historionautes i ajuda'ls a descobrir els secrets del passat! Per poder tornar a casa hauràs de colar-te en uns banys romans, emprovar-te una armadura de legionari, fer un sacrifici en el temple dels déus, anar en un carro de cavalls a tota velocitat i conèixer feroços gladiadors. Els Historionautes són la combinació perfecta d'Història i diversió!






Els Historionautes. Una aventura vikinga,  de Frances Durkin i Grace Cooke
Rústic - 80 pàgines - 15,5x23 cm - Color
ISBN: 9788424663780
11,95€ 

Apunta't a viatjar a l'època dels vikings amb els Historionautes i ajuda'ls a descobrir els secrets del passat! Per poder tornar a casa, hauràs de desxifrar els misteris que amaguen les runes, construir vaixells, trobar menjar al bosc i saber-ho tot sobre els saquejos dels vikings. Els Historionautes són la combinació perfecta d'Història i diversió!






Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada