25 de gener 2019

Presentació de "La vinyeta", el nou còmic de Dànius

En Dànius, autor de A la recerca del català autèntic (Edicions de Ponent, 2014), presenta el seu nou còmic titulat La vinyeta. La presentació tindrà lloc a la llibreria i espai cultural Muntanya de Llibres de Vic (Carrer Jacint Verdaguer núm. 31), el proper dissabte 2 de febrer a les 6 de la tarda.

https://pbs.twimg.com/media/DxsM_4JXcAArow0.jpg


Durant pràcticament tot el 2018, l'autor vigatà Dànius va penjar un dibuix diari per les xarxes. Una simple vinyeta rectangular on un personatge, sense nas, orelles ni nom, opinava i comentava humorísticament l'actualitat. I el que va començar com un experiment comicaire via Instagram, Twitter i Facebook, s'ha convertit en un llibre; LA VINYETA; AIXÒ ÉS CÒMIC. Un llibre recopilatori de més de 300 planes!

Mai un personatge principal, amb cara de res i la mateixa posició corporal, havia dit TANT amb TANT POC. Actualitat, reflexió, denuncia, crítica, ironia, humor absurd, saviesa i ximpleria. Molta ximpleria. Potser massa ximpleria. Un exercici creatiu capaç de fer pensar, somriure i recordar l'any 2018. Que no és poca cosa.

La publicació del còmic va a càrrec de Llibrebooks, una editorial osonenca petita que acaba de començar, relacionada amb la revista/magazine La Revista de Vic. El tiratge no serà massa elevat (uns 200 exemplars), així que serà difícil de trobar fora d'Osona. Tot i que segons han dit a l'autor es podrà comprar aviat per Amazon i també té la intenció de portar-lo per Granollers o Barcelona en algunes presentacions més.

Inclou Inktober2018 Especial Bola de drac!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada