14 de novembre 2018

34a Mostra del Còmic de Cornellà de Llobregat

Cornellà torna a ser la Ciutat del Còmic durant el mes de novembre


Del passat 5 de novembre al 2 de desembre de 2018, Cornellà esdevé un punt de trobada i un referent per al món del còmic amb la celebració de la 34a Mostra del Còmic. Durant quatre setmanes la ciutat s’omple d’historietes, xerrades, exposicions i activitats a l’entorn del còmic. La Mostra serveix d’aparador a autors i editorials per promocionar les seves obres i alhora fer difusió d’aquest art i donar una oportunitat als joves creadors de fer-se un nom en aquest terreny. 

EXPOSICIONS, TALLERS I MOLT MÉS
Hi ha un munt d’exposicions programades a diferents equipaments de la ciutat: els treballs dels participants del 34è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” (Castell de Cornellà), “Blanca, Rosita, Barcelona!” (Museu Palau Mercader), l’obra de la dibuixant Mariel Soria (Espai d’Art Moritz), la història del còmic en català (centre cívic PELL), els autors de l’Escola Joso amb “Dead Inside” (centre cívic Sant Ildefons), les il·lustracions de Daniel Vendrell (biblioteca Marta Mata), les mascotes de “Gen Pet” (biblioteca Central). Tot un univers de vinyetes per somniar, però també per reflexionar sobre el món en què vivim.

MARIKA VILA, 25È PREMI IVÀ
Marika Vila, il·lustradora i historietista, té una àmplia formació en l’àmbit dels estudis de gènere, amb especial atenció al món de la dona i el còmic. Recollirà el premi, divendres 9 de novembre, a les 20 h, al Castell de Cornellà.Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada