19 d’octubre 2018

La llegenda de l'animació Masaki Satô (Bola de Drac i Bola de Drac Z) convidat al Saló del Manga de Barcelona

LA LLEGENDA DE L'ANIMACIÓ MASAKI SATÔ (BOLA DE DRAC I BOLA DE DRAC Z) CONVIDAT AL XXIV SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA.


En aquesta edició del XXIV Saló del Manga de Barcelona, gràcies a la col·laboració de Selecta Visión, donem la benvinguda al mestre de l'animació Masaki Satô, director i animador clau dels animes de Bola de Drac i Bola de Drac Z i director d'animació i dissenyador de personatges de Slam Dunk. No deixeu passar aquesta oportunitat única de conèixer la persona que va donar vida a moments mítics de Bola de Drac com el combat entre en Goku i en Jackie Chun, el despertar del Superguerrer o l'especial de Bardock entre molts altres.
Masaki Satô va començar la seva carrera d'animador en unir-se al famós Studio Junio (Mazinger Z, Lupin III, La vuelta al mundo de Willy Fog). Va ser instruït pel conegut animador Minoru Maeda (Touch, Dr Slump, Bola de Drac, Bola de Drac Z) i el seu primer treball com a professional en l'animació va ser la lluita entre en Krilin vs en Bacterian a l'episodi 21 de Bola de Drac (1986). Va continuar el seu treball com a animador a Bola de Drac i Bola de Drac Z fins a l'episodi 164 de la sèrie de televisió (on va dibuixar el mític combat entre en Trunks i en Cèl·lula) i la pel·lícula Els guerrers de les galàxies de Bola de Drac Z protagonitzada pel malvat Bojack. Una altra de les pel·lícules en què ha participat són Bola de Drac: Aventura mística (1988,) Bola de Drac Z: En Garlick Junior immortal (1989), Bola de Drac Z: El més fort del món (1990) o Bola de Drac Z: Els rivals més forts (1991), entre d'altres. Just en aquesta època va ser designat com a dissenyador de personatges de la nova sèrie d'animació de Toei Animation, Slam Dunk: Suramu (1993). Fins i tot va col·laborar en diversos episodis de la mítica sèrie Batman: The Animated Series (1992-1995).

Després d'això, va treballar en altres produccions com Initial D: First Stage (1998) o La Saga de la Sirena (2002) i va realitzar el disseny del personatge d'en Mantarô Múscul (Kinniku Mantarô) per a la sèrie Musculman Segona Generació (Kinnikuman Nisei) (2002). També va ser el dissenyador de personatges i director general d'animació de la sèrie New Hokuto no Ken: Legend of Raoh. Actualment ha creat la seva pròpia empresa, Red One, i està desenvolupant il·lustracions i dissenys per a animació i marxandatge.

Al XXIV Saló del Manga de Barcelona, Masaki Satô tindrà una trobada amb els fans a través d'Internet a l'estand de Misión Tokyo, el divendres 2 de novembre a les 16:00 hores. El dissabte 3, a les 15:30 hores oferirà una Master Class sobre el treball d'animador a la Sala Manga 5. I el diumenge 4 de novembre a les 12:30 hores, a l'Auditori del Palau 5, protagonitzarà una trobada amb els fans i es projectarà l'especial de TV: Batalla final solitària. El pare del Guerrer Z Son Goku que va desafiar a en Freezer (1990). A més, de divendres a diumenge, realitzarà diverses sessions de signatures a l'estand de Selecta Visión.Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada