22 d’octubre 2018

La cultura Kawaii arriba al Saló del Manga de Barcelona de la mà de Junnyan

JUNNYAN, DESTACAT REPRESENTANT DE LA CULTURA KAWAII, PARTICIPARÀ AL SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA


El XXIV Saló del Manga de Barcelona es vesteix amb les seves millors gales per rebre a Junnyan, organitzador de la coneguda Harajuku Fashion Walk de Tòquio. Junnyan posseeix un estil de moda únic i expressiu que representa la moda de carrer japonesa moderna. El nostre convidat també exerceix de fotògraf, DJ, promotor, director de càsting i coordinador de models, entre d'altres activitats.


Des de fa molt de temps, Junnyan és la personalitat més representativa de la moda de carrer de Harajuku. És l'organitzador de la Harajuku Fashion Walk, un esdeveniment que té lloc a Tòquio el quart diumenge de cada mes. Aquesta celebració, una activitat obligada per als qui els agrada de vestir els diferents estils de la moda Harajuku i són fans de la cultura Kawaii, es realitza des de mitjans del 2010 a Harajuku, una zona que envolta l'Estació Harajuku de la Línia de tren Yamanote al Barri Shibuya.

Conegut com Harajuku Kawaii Boy, Junnyan porta innombrables i cridaners barrets com a autoritat en la moda de carrer japonesa i la cultura Kawaii. Antic baixista de la banda Broken Doll, també treballa de fotògraf i model. Periòdicament és convidat a participar en diferents convencions per tot el món, destacant pel seu personal estil ple de color. A Junnyan li agradaria inspirar la gent a través de la moda i pintar les seves vides.

Entre d’altres activitats, Junnyan estarà amb els seus fans el divendres 2 de novembre, a la Sala Manga 3 del pavelló 5, on oferirà un Meet & Greet. El diumenge 4, a la Sala Manga 5 del mateix pavelló, estarà disponible per a les preguntes de tots els seus seguidors del Saló del Manga de Barcelona. Aquest mateix dia, a les 17:15 hores, Junnyan encapçalarà la Harajuku Fashion Walk que celebrarem al recinte del Saló del Manga. A més, cada dia, al costat de Madame Chocolat, donarà el taller Converteix-te en... Make over de moda japonesa per conèixer més sobre la moda japonesa que triomfa al barri de la moda de Tòquio.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada