13 de setembre 2018

Novetat de setembre de Coco Books: Els Mumin a la Riviera

Aquest setembre Coco Books ha publicat un nou còmic "flexibook" de Mumin titulat Els Mumin a la Riviera, el tercer en aquest format.

Ja a la venda!


Els Mumin a la Riviera, de Tove Jansson
Flexibook - 58 pàgines - 22 x 16 cm - Color
ISBN: 978-84-945952-9-5
13 € 


Per primera vegada es publica en català una part inèdita del seu valuós llegat: ELS CÒMICS EN COLOR DE LA FAMÍLIA DE TROLS MUMIN.

La primera flor de primavera s’obre a la nòrdica i gèlida Vall dels Mumin, el Pare Mumin i la Senyoreta Snork, atrets per les notícies glamuroses de les estrelles de cinema, els jocs d’atzar i el bon temps dels països del sud, insisteixen que tota la família faci un viatge a la Riviera. De mal grat, en Mumin i la Mare Mumin decideixen acompanyar-los i tota la família emprèn una gran aventura. Coneixeran personatges molt extravagants, jugaran al casino i fins i tot hi haurà un duel a trenc de l’alba, i tot això en un ambient pompós, amb majordoms, botigues de luxe, jardins fastuosos… I tot acabarà en un gran embolic molt divertit.

La pel·lícula d’animació basada en aquest còmic va quedar semifinalista a la selecció de pel·lícules presentades als Oscars de 2014.

Entre 1954 i 1974 van aparèixer les tires de còmics dels petits trols Mumin al diari londinenc The Evening News, i van entretenir diàriament els seus vint milions de lectors repartits en més de quaranta països. L’èxit d’aquesta entranyable família de trols va ser immediat. Gairebé 70 anys després, les seves històries continuen vigents i els Mumin segueixen delectant a grans i a petits de tot el món. Aquests personatges plens de poesia, humor i sensibilitat i molt rics en emocions s’han convertit en un referent únic de la literatura infantil i les seves històries han donat lloc a pel·lícules, sèries de dibuixos animats, obres de teatre, una òpera, un museu i un parc temàtic.

Per celebrar el centenari del naixement de Tove Jansson, l’any 2014 es va realitzar la pel·lícula d’animació, Moomins on the Riviera, basada en aquesta obra, amb un gran treball artístic i de producció reconegut internacionalment.

Altres còmics de Mumin publicats per Coco Books:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada