13 de setembre 2018

Akira Himekawa, les autores dels mangues de The Legend of Zelda, convidades al XXIV Saló del Manga

La saga de videojocs de The Legend of Zelda és sense cap mena de dubte una de les llicències més populars de Nintendo, i el seu protagonista, Link, un dels personatges més reconeixibles en el món de l'entreteniment. Però és possible gaudir de les aventures de l’hylià de moltes maneres, no només amb els videojocs per a diverses plataformes: sense anar més lluny, llegint les excel·lents adaptacions dels jocs de mà d'Akira Himekawa, convidades especials a la 24 edició del Saló del Manga de Barcelona.

AKIRA HIMEKAWA, AUTORES DELS MANGAS DE ZELDA, CONFIRMEN LA SEVA ASSISTÈNCIA AL XXIV SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA

Sota el pseudònim d'Akira Himekawa trobem a dues autores de manga que porten dècades treballant plegades. Van debutar el 1991 a la revista Shonen Sunday, de l'editorial japonesa Shogakukan, amb l'obra Honoo wa kaze no namae no nyo, i el 1999 van saltar a la fama quan van començar a adaptar els videojocs de la saga The Legend of Zelda. Poc se sap de la seva veritable identitat, ja que són molt geloses de la seva intimitat, però el que sí podem constatar és que totes dues són excel·lents mangakas capaces d'adaptar-se a diversos estils i de dotar de més màgia si és possible a la franquícia de Nintendo.

Fins al moment han adaptat els jocs més populars de la saga, com Ocarina of Time, Majora’s Mask, A Link to the Past, Oracle of Seasons i Oracle of Ages… Actualment continuen amb l'adaptació de The Legend of Zelda: Twilight princess, el cinquè volum acaba de posar-se a la venda al Japó, mentre segueixen diversificant i enriquint la llicència.

Akira Himekawa assisteixen al XXIV Saló del Manga de Barcelona en col·laboració amb NORMA Editorial.

AKIRA HIMEKAWA AL SALÓ DEL MANGA

Com sabem que molts dels visitants al XXIV Saló del Manga de Barcelona voldran tenir l'oportunitat de conèixer les autores, s'han organitzat diverses activitats per tal de poder interactuar amb elles: respondran a les preguntes i curiositats dels seus seguidors a la trobada amb els fans, impartiran una masterclass gràcies a la col·laboració amb l'Escola Joso i els més afortunats podran obtenir el seu autògraf en les diverses sessions de signatures que s'organitzaran a l'estand de NORMA Editorial.

Donada l'expectació que generen autors d'aquest calibre i per assegurar una experiència agradable tant per als convidats com per als assistents, els números per a les signatures seran limitats i es sortejaran les setmanes prèvies a l'esdeveniment entre tots els interessats. A finals de setembre s'iniciarà el procés d'inscripció per als sortejos a les xarxes socials de Norma Editorial Manga (@NormaEdManga).Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada