04 de setembre 2018

Daisuke Hagiwara, la dibuixant del manga Horimiya, confirma la seva presència al XXIV Saló del Manga de Barcelona

El Saló del Manga de Barcelona, ​​que celebrarà la seva 24a edició de l'1 al 4 de novembre, comptarà amb la il·lustradora Daisuke Hagiwara com a convidada especial a l'esdeveniment.

Hi ha gèneres que sempre gaudeixen de gran acceptació, i un dels més universals és el de la comèdia romàntica. Si s'aconsegueix un bon equilibri, la barreja de romanç i humor té el potencial d'arribar a tot tipus de públic, ja que tracta temes universals comuns a totes les cultures.

DAISUKE HAGIWARA, LA DIBUIXANT DEL MANGA HORIMIYA, CONFIRMA LA SEVA PRESÈNCIA AL XXIV SALÓ DEL MANGA DE BARCELONAHagiwara és molt hàbil en aquest gènere, de fet, a casa nostra és principalment coneguda per la seva excel·lent feina a HORIMIYA, on destaca gràcies al seu grafisme net i detallat, el complement perfecte per a aquesta història d'humor, amor, embolics i malentesos entre adolescents . La sèrie, encara en publicació al Japó, compta de moment amb 12 entregues, i el vuitè volum serà una de les novetats destacades del proper Saló del Manga de Barcelona juntament amb un nou treball d'aquesta autora.

Daisuke Hagiwara va néixer el 1988 a la prefectura de Nagano. El 2010 va obtenir una menció honorífica de la 16a edició del prestigiós premi SQUARE-ENIX Manga. Això li va permetre, aquell mateix any, debutar amb el manga Back to the Jack.

Les seves obres més populars fins al moment són HORIMIYA, amb guió de HERO, i NEN NE NO NE al costat de Shizuku Totono.

HORIMIYA es va sumar l'any passat al catàleg de NORMA Editorial després de ser un dels títols més demanats pels lectors. Tot comença amb dos companys de classe molt dispars, una alumna brillant, modèlica i popular, i un estudiant apocat, amb pinta de friki i que dóna cert mal rotllo. Però quan surten de l'institut tots dos canvien radicalment: Hori passa de ser l'ànima de la festa a convertir-se en una noia casolana i responsable que té cura de la casa i del seu germà petit mentre els seus pares treballen, i Miyamura es converteix en un noi atractiu i molt cool amb desenes de pírcings i tatuatges adornant el seu cos. Després del xoc inicial de descobrir la cara oculta de l'altre, Hori i Miyamura inicien una amistat que, poc a poc, es va convertint en alguna cosa més... el poc que els deixen el magnífic conjunt de personatges secundaris (que són per a llogar-hi cadires) que es fiquen en aquesta relació.

Però a banda d'HORIMIYA, els fans de la Daisuke Hagiwara també tindran un altre títol de l'autora: en concret el volum únic NEN NE NO NE que, amb guió de Shizuku Totono, ens explica una història ambientada en el Japó feudal en el qual Koyuki, amb 16 anys, contreu un matrimoni concertat per la seva família. A priori això no és gens estrany per a l'època, el curiós és que el seu marit no només és més gran que ella, sinó que oculta el seu rostre darrere d'una màscara de guineu ... en totes les ocasions! Per descomptat, Koyuki es mor de curiositat per veure la cara del seu espòs, però entre que és tímida, jove i inexperta, i que el seu marit tampoc és que porti molt bé això de les relacions socials, la seva relació avança a batzegades generant tota mena de divertits malentesos.

Daisuke Hagiwara assisteix al XXIV Saló del Manga de Barcelona en col·laboració amb NORMA Editorial.


DAISUKE HAGIWARA AL SALÓ DEL MANGA

Els visitants al XXIV Saló del Manga de Barcelona podran gaudir de diverses oportunitats per conèixer i viure al màxim la visita d'Hagiwara: la dibuixant impartirà una masterclass gràcies a la col·laboració amb l'Escola Joso, respondrà a les preguntes i curiositats dels seus seguidors a la trobada amb els fans, i els més afortunats podran aconseguir el seu autògraf en les diverses sessions de signatures que s'organitzaran a l'estand de NORMA Editorial.

Com en edicions anteriors, i donada l'expectació que generen autors d'aquest calibre, per assegurar una experiència agradable tant per als convidats com per als assistents, els números per a les signatures seran limitats i es sortejaran les setmanes prèvies a l'esdeveniment entre tots els interessats. A finals de setembre s'iniciarà el procés d'inscripció per als sortejos a les xarxes socials de Norma Editorial Manga (@NormaEdManga).

Breu informació de la Daisuke Hagiwara


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada