04 de maig 2018

Novetat de maig de Salvat-Bruño: Astèrix. Les expressions llatines explicades

Per aquest mes de maig com a novetat de Salvat-Bruño, ens arriba  Astèrix. Les expressions llatines explicades, un llibre on s'expliquen les expressions llatines que surten als còmic del famós gal irreductible.  


A la venda el 17 de maig!



Astèrix. Les expressions llatines explicades, de Bernard-Pierre Molin (autor), Goscinny (autor original) i Uderzo (autor original).
Cartoné - 160 pàgines - 15 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-696-2436-4
14,90 €


El gal més famós (per davant d’en Vercingetòrix, malgrat la Història) deu una part de la seva glòria als romans. Sense aquests enemics formidables, l’'Astèrix no hauria viscut unes aventures tan impressionants i trepidants. I resulta que els romans parlaven llatí, cosa que no han passat per alt els autors d’'Astèrix. Per això han esquitxat les seves històries amb expressions sovint signades pels més grans poetes de la Roma antiga. Amb el suport absolut de Juli Cèsar i la complicitat del pirata llatinista Trespotes, aquest llibre proposa una apassionant interpretació de les expressions, amb el sentit de l'’humor de l'’Astèrix i l'’amor al llatí. Així doncs, asterixòfils de totes les edats, enamorats de la llengua i esperits curiosos, Sapere audete, atreviu-vos a saber, com deien Horaci i Kant (no a la mateixa època). I Mementote ridere, no us oblideu de riure, com hauria pogut dir Goscinny.


Informació aportada per Jaume Tugores  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada