09 de maig 2018

Novetat de maig de Planeta: Bola de drac Super núm. 7

Per aquest mes de maig, Planeta Cómic treu el número 7 de l'edició vermella de Bola de drac Super, també tenint el número 218 seguint la numeració de les sèries Blanca-Vermella. El seu contingut ja forma part del segon volum que s'hauria de publicar de cara a la tardor.


A la venda el 24 de maig!


Bola de drac Sèrie Super núm. 7 / Sèrie Blanca núm. 218, de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga  
Comic Book - 40 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-9146-723-6
2,95€

En Frost ha derrotat a en Goku i en Cor Petit fent trampes, però en Vegeta insisteix que no se'l desqualifiqui per poder lluitar contra ell. El príncep dels guerrers de l'espai va superant rivals... fins que es troba amb un guerrer de l'espai del sisè univers!
 
Nota sobre la portada: Si en la portada del número anterior ja hi havia un error en la il·lustració, en la d'aquest número ho és tot sencera, ja que es una imatge promocional de la darrera saga, per tant des del punt on estem ara, encara n'hi ha una altra pel mig. Dit d'una altra manera, alguns del personatges que hi surten no els espereu fins molt i molt més endavant. 

*El jove Toyotarô és l'autor d'aquesta seqüela, seguint la idea d'Akira Toriyama.
* L'argument de Bola de drac Super té lloc en els deus anys que hi ha entre la derrota del monstre Bû i l'epíleg amb l'aparició de la Pan i l'Ûb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada