05 d’abril 2018

Novetat d'abril d'Efadós: 155 dibuixos contra el 155

Efadós ja té disponible el seu nou llibre de la col·lecció Pinzells Satírics. Es tracta del recull de dibuixos de diversos dibuixants 155 dibuixos contra el 155. Els seus beneficis es destinaran a la Caixa de Solidaritat de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.


Ja a la venda!


155 dibuixos contra el 155, de diversos dibuixants
Col·lecció: Pinzells Satírics
Cartoné - 152 pàgines - 217 x 157 mm - Color
ISBN: 978-84-16547-23-4
16,50€

Els autors són: Ant, Atxe, Carlos Azagra, by Balasch, Toni Batllori, Leonard Beard, Jordi Canyissà, Jordi Duró, Elchicotriste, Ermengol, Escoda, Faro, Fer, Ferran Martín, Miquel Ferreres, Galdric, Alex Gallego, Gras, Pepe Farruqo, Ja, Jan, Jap, Javirroyo, Joma, JRMora, Kap, L’Avi, El Listo, Eneko, Lluïsot, Alfons López, Malagón, Oriol Malet, Manel Fontdevila, Maribel Carod, Matias Tolsà, Napi, Ortifus, Ricardo Peregrina, Carles Ponsi, David Pugliese, Lluís Puigvert, Raquel GU, Romeu, Tasio, Tàssies i Tres.

L’aplicació del 155 ha comportat una reculada dels drets i llibertats fonamentals a Catalunya. Alhora, hi ha hagut dibuixants acomiadats de mitjans de comunicació, humoristes encausats desfilant pels jutjats, vinyetes censurades. Ara i sempre, els intolerants tenen por de l’humor, de la sàtira i de la ironia: poder riure de qualsevol cosa també implica poder-la qüestionar. La tolerància amb l’humor acostuma a ser el millor termòmetre de la democràcia. Per defensar la democràcia, la llibertat d’expressió i els drets fonamentals dels ciutadans d’aquest país, Dibuixants Sense Fronteres ha convocat el talent satíric de més de quaranta dibuixants en aquest llibre. Aquí teniu 155 motius per riure... i reflexionar. I un motiu per col·laborar: els autors i els editors destinen els beneficis d’aquest llibre a la Caixa de Solidaritat.



Font: Efadós PDF i Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada