03 d’abril 2018

Novetat d'abril de Tigre de Paper: Els anys d'Allende

Després de la reeixida campanya de micromecenatge a Verkami, la qual vam mencionar, aquest abril, de cara al Saló del Còmic de Barcelona i més endavant Sant Jordi, Tigre de Paper Edicions publica la novel·la gràfica Els anys d'Allende dels xilens Carlos Reyes i Rodrigo Elgueta, els quals gràcies a la campanya podran venir a fer una gira de presentacions.  


Ja disponible a la seva web i en pocs dies a les llibreries!


Els anys d'Allende, de Carlos Reyes i Rodrigo Elgueta
Col·lecció: Fora de col·lecció (Novel·la gràfica)
Rústica amb solapes - 144 pàgines - 175 x 240 mm - B/N
ISBN: 978-84-16855-17-9
14€


En John Nitsch és un corresponsal nord-americà que arriba a Xile el 1970 per cobrir les eleccions on va sortir escollit president Salvador Allende. Aviat establirà amistat amb militants de la Unidad Popular amb els que serà testimoni dels esdeveniments fins al brutal cop d’estat de 1973, els coneguts com «mil dies» del govern d’Allende. 

La seva mirada estrangera li permet fer un relat objectiu i precís del poder i dels enemics als quals es va enfrontar la via xilena al socialisme, així com d’aquells, que des d’un suport crític, creien que el govern de la Unidad Popular havia d’avançar més de pressa i anar més lluny. 

Aquesta novel·la gràfica presenta una panoràmica del que van ser els anys d’Allende, combinant la crònica perfectament documentada amb el relat d’intriga i el suspens.


Font: Tigre de Paper Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada