20 de febrer 2018

Ooso Comics llicencia el manga "Mazinger Angels" de Go Nagai i Akihiko Niina

Ooso Comics, l'editorial coneguda per publicar Supercatalà de l'Olga Resina, el qual el seu últim volum fou publicat en format manga, ha anunciat que ha llicenciat el manga japonès Mazinger Angels, una mini-sèrie de 4 volums guionitzada per Go Nagai i dibuixada per Akihiko Niina.

El primer volum estarà disponible a partir del proper març i sortirà a la venda tant en català com en castellà, costant 10€ cada un, sortint amb una periodicitat trimestral. 

Certament ha estat tota una sorpresa, que amb ella hi haurà una petita revifalla del manga en català, que ara estava limitada a la franquícia de Bola de drac. Esperem doncs que aquesta aposta d'Ooso els vagi bé, i que en un futur ens pugin anar donant altres bones sorpreses.

Mazinger Angels vol. 1 (Coberta provisional)

Tot seguit us deixem la nota proporcionada per Ooso Comics:

Aprofitem el 50 aniversari del creador Mazinger, Go Nagai, per publicar una de les seves col·leccions més divertides i refrescants i sobretot inèdita a Espanya. Es tracta de la col·lecció Mazinger Angels escrita per Go Nagai i il·lustrada per Akihiko Niina. Són 4 volums plens dels personatges clàssics de la sèrie Mazinger Z, Great Mazinger, Cutie Honey, Devilman, etc! Es publiquen en castellà i català. El primer volum estarà disponible al març i tindrà una periodicitat trimestral.

Sinopsi:

Narra les aventures de les heroïnes Sayaka, Jun, Hikaru i Maria que pilotant els robots gegants Afrodita A, Venus A, Diana A de la sèrie Mazinger Z i Minerva X de la sèrie Great Mazinger lluiten contra el mal ja siguin enemics clàssics (Baró Ashura, Madame Janus, Doctor Inferno, Comte Broken...) o bèsties mecàniques (Garada K7, Germanes Gamia, Bous D7, Donem F3, Doublas M2, ...)

Font: Ooso Comics 

1 comentari: