17 de novembre 2017

Novetat de novembre de Base: "La mort de Guernica" i un nou àlbum dels Barrufets

Per aquest mes d'octubre, Editorial Base treu dues novetats de còmic. La primera és l'adaptació de La mort de Guernica  de Paul Preston, també a mans de José Pablo García. La segona novetat és un nou àlbum dels Barrufets: Els Barrufets i les mongetes malves


A la venda durant la segona quinzena de novembre!
 


La mort de Guernica, de Paul Preston i José Pablo García
Cartoné, 96 pàgines,  19.5 x 24.5 cm, Color
ISBN: 978-84-17183-09-7
18.9€

La completa destrucció de Guernica el 26 d’abril de 1937 va quedar gravada a foc en la consciència europea: era la primera vegada que una ciutat, que estava allunyada del front i no suposava cap amenaça militar, va ser pràcticament arrasada durant un bombardeig. Ara, al cap de vuitanta anys de la devastació de Guernica, José Pablo García ens presenta una gran adaptació d’un excepcional assaig de Paul Preston i mitjançant extraordinàries vinyetes il·lustra la història que va culminar aquell dia fatídic.


Una magnífica versió gràfica de l'obra de Paul Preston
La novel·la gràfica més cruenta de la història


21,5 x 29cm, 54 pàgines
ISBN: 978-84-17183-16-5
14€

Després d'una collita desastrosa, un mag dona als Barrufets unes estranyes mongetes d'una terra llunyana, que creixen en abundància en tot el clima. El Barrufet Pagès les planta en secret i n'obté una collita fenomenal. Ben aviat els Barrufets no mengen ni conreen res més que mongetes. Però aquest canvi en la seva forma de vida té uns efectes imprevistos...Una nova aventura del Barrufets! 
Fins ara inèdit en català!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada