23 d’octubre 2017

El productor de "En este rincón del mundo" i el director i productor de "Dragon Ball Super", convidats al XXIII Saló del Manga de Barcelona

El productor de l'estudi Mappa Masao Maruyama i el director i el productor de Dragon Ball Super Masatoshi Chioka i Hiroyuki Sakurada seran els convidats especials de Selecta Visión al XXIII Saló del Manga de Barcelona.
 
EL PRODUCTOR DE EN ESTE RINCÓN DEL MUNDO I EL DIRECTOR I PRODUCTOR DE DRAGON BALL SUPER, CONVIDATS AL XXIII SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA

Masao Maruyama presentarà el llançament del DVD i el Blu-ray de Selecta Visión En este rincón del mundo. La presència d'una personalitat del món de l'anime com Maruyama, productor entre d'altres de la pel·lícula Perfect Blue, també servirà per celebrar els 100 anys de l'animació japonesa.

Nascut a Shiogama el 1941, Masao Maruyama va debutar amb el mestre del manga Osamu Tezuka a l'estudi Mushi Production treballant a sèries com La princesa caballero o Rocky Joe. El 1970 va fundar l'estudi d'animació Madhouse amb amics com Rintaro, Yoshiaki Kawajiri o Osamu Dezaki. Madhouse va obtenir grans èxits com Ninja Scroll, Monster, Death Note, Card Captor Sakura o Trigun. Però segurament la pel·lícula més recordada sigui Perfect Blue, obra mestra de l'animació japonesa que va comptar amb Satoshi Kon com a director. El 2011 Masao Maruyama va crear l'estudi Mappa, la producció més recent del qual és En este rincón del mundo. 

Masao Maruyama firmarà a l'estand de Selecta Visión, al Palau 2, dijous 2 de novembre a les 16.00 hores i divendres 3 de novembre a les 16.00 hores.

El productor de Dragon Ball Super Hiroyuki Sakurada torna al Saló del Manga de Barcelona, aquesta vegada acompanyat d'un dels directors de la sèrie Masatoshi Chioka. Sakurada va néixer a Tòquio el 1971 i des de 1995 ha estat al càrrec de la producció de Digimon, Saint Seiya: Capítulo de Hades, Interestella 5555, Ge-Ge-Ge no Kitaro i One Piece. Les seves últimes feines de producció han estat la pel·lícula One Piece Gold i la sèrie Dragon Ball Super.

El director Masatoshi Chioka va néixer a Hiroshima el 1973. Va començar la seva carrera com a director amb Digimon Frontier (2002), a la qual han seguit Kamisama Kazoku (2006), Hakaba Kitaro (2008), Gashbell!! (2003-2006), Saint Seiya Omega (2012) i World Trigger (2014), entre d'altres. També va participar en la creació dels storyboards de les pel·lícules Space Pirate Captain Harlock i Dragon Ball Z La batalla dels déus el 2013. Un dels seus últims treballs ha estat la direcció de la primera saga de Dragon Ball Super, el llançament en DVD i Blu-ray de la qual es farà la presentació al XXIII Saló del Manga de Barcelona. 

Masatoshi Chioka serà a l'estand de Selecta Visión al Palau 2 en tres sessions de firmes, divendres 3 a les 17.30 hores, dissabte 4 a les 17.30 hores i diumenge 5 a les 11.00 hores.

D'altra banda, Masatoshi Chioka i Hiroyuki Sakurada seran els protagonistes d'altres activitats del XXIII Saló del Manga de Barcelona. Faran una trobada amb els fans a través d'internet a l'estand de Misión Tokyo (Palau 4, nivell 2) divendres 3 de novembre a les 16.00 hores. Dissabte 4 de novembre a les 16.00 hores impartiran una Master Class en què donaran a conèixer tots els passos per portar a terme la producció d'una sèrie d'animació al Palau 4 nivell 5. I diumenge 5 a les 12.30 hores al Palau de Congressos faran una trobada amb els fans seguida de la projecció del primer capítol de Dragon Ball Super.

Per assistir a les sessions de firmes cal haver aconseguit prèviament un número mitjançant el sorteig que Selecta Visión farà a la seva pàgina de Facebook. El termini per participar acabarà el proper 30 d'octubre.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada