15 de setembre 2017

Novetats d'octubre de Norma: "Corto Maltès. Equatòria" i "Victus 2. Vidi"

Per aquest proper mes d'octubre, Norma Editorial traurà dues novetats en català. La primera és el segon àlbum de la nova etapa de Corto Maltès, anomenat Equatòria, i la segona novetat és la segona part de l'adaptació a còmic de la novel·la Victus.

  A la venda el 29 de setembre! 



Corto Maltès. Equatòria, de Juan Díaz Canales i Rubén Pellejero
Cartoné - 88 pàgines - 22.5 x 29.7 cm - Color
ISBN: 978-84-679-2882-2
19,50 €

RE​TORNA L​'AVENTURER M​É​S FAM​ÓS DEL M​ÓN DEL C​Ò​MIC

Corto Maltès es troba, a la seva estimada Venècia, darrere els passos del mirall del Preste Joan, llegendari monarca el regne del qual es trobava en algun lloc imprecís entre Àfrica i l'Índia. Segons la llegenda, els seus amplis dominis estaven poblats d´amazones, unicorns i tota classe de prodigis. Malgrat tot, el seu tresor més preat era un mirall a través del qual podia observar qualsevol part del regne. La recerca d´aquest objecte màgic portarà a Corto a recórrer un continent africà agitat pel colonialisme europeu d'inicis del segle XX.

Juan Díaz Canales (Premi Nacional del Còmic 2014 per "Blacksad. Amarillo") i Rubén Pellejero (Dieter Lumpen) reprenen en aquesta segona entrega de les aventures del famós mariner creat per Hugo Pratt el 1967. 


Victus 2. Vidi, de Carles Santamaría, Cesc F. Dalmases, i Casals
Basat en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol
Volum 2 de 3 
Cartoné - 22x29.5 - 52 pàgines - Color
ISBN: 9978-84-679-2904-1
17€

L'ADAPTACIÓ AL CÒMIC D'UN DELS MAJORS FENÒMENS EDITORIALS DE COMENÇAMENT DE SEGLE

Ambientada a la Guerra de Successió Espanyola, Victus narra la tragèdia d'una ciutat i de l'home que la va trair. Martí Zuviría, jove alumne del Marquès de Vauban, es convertirà en un geni de l'enginyeria militar i una peça clau en el setge de la Barcelona de 1714.

Segona part de l´adaptació al còmic del best-seller internacional d´Albert Sánchez Piñol. Un tríptic rigorosament documentat i supervisat pel propi autor, que recrea un dels episodis clau en la història de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada