12 de setembre 2017

El popular autor Yoshiaki Sukeno participarà al XXIII Saló del Manga de Barcelona

Un nou convidat confirma la seva assistència al XXIII Saló del Manga de Barcelona: es tracta de Yoshiaki Sukeno, l'autor del manga d'acció sobrenatural Twin Star Exorcists: onmyouji. Aquest títol, del qual el manga i anime estan disponibles al nostre país des de l'any passat, compta amb innombrables fans que de ben segur celebraran la visita del seu creador.


Yoshiaki Sukeno va debutar el 2006 després de guanyar el prestigiós premi Tezuka per la seva obra Kaette kudasai (Torna, si us plau). Entre 2008 i 2012 va publicar els 16 volums de Bimbogamiga!, manga també disponible a Espanya, que va ser adaptat tant a anime com a novel·la.

El 2013 va començar el seu nou treball, Twin Star Exorcists, que originalment es publica a les pàgines de la revista japonesa Jump Square i a Espanya forma part del catàleg de Norma Editorial. Es tracta d'un shonen d'acció i humor centrat en Rokuro i Benio, dos joves exorcistes amb un gran potencial que s'han convertit en l'esperança de la humanitat.

El nostre món pateix atacs continus de les Impureses, cruels i sanguinaris monstres que es colen en la nostra dimensió des de Magano, sembrant el caos allà per on passen. Però a part de la seva indubtable destresa, Rokuro i Benio són especials per alguna cosa més: segons una profecia són els Twin Star Exorcists, els Exorcistes de les Estrelles Bessones, destinats a casar-se i engendrar a l’Herald, el veritable salvador de la humanitat. Però els protagonistes, que es detesten res més veure, no ho tenen tan clar...

La popularitat d'aquesta història va propiciar que un parell d'anys després de la seva estrena s'anunciés la seva adaptació a l'anime. L'encarregat de fer-ho va ser el prestigiós Studio Pierrot, que va estrenar el primer capítol en 2016, amb gran èxit. La sèrie de televisió està disponible al nostre país a través de la plataforma en línia Crunchyroll, que ja ofereix 50 episodis.

Els visitants al XXIII Saló del Manga de Barcelona tindran diverses oportunitats de veure de prop i gaudir de la visita d'aquest autor. Yoshiaki Sukeno donarà una masterclass gràcies a la col·laboració amb l'Escola Joso, respondrà a les preguntes i curiositats dels seus seguidors a la trobada amb els fans i alguns afortunats aconseguiran el seu autògraf en les diverses sessions de signatures que s'organitzaran a l'estand de Norma Editorial. Donada l'expectació que generen autors d'aquest calibre, i per assegurar una experiència agradable tant a visitant com per a assistents, els números per a les firmes seran limitats i es sortejaran les setmanes prèvies a l'esdeveniment entre tots els interessats. A mitjans de setembre s'iniciarà el procés d'inscripció per als sortejos en les xarxes socials de Norma Editorial Manga. 

Yoshiaki Sukeno assisteix al XXIII Saló del Manga de Barcelona en col·laboració amb Norma Editorial.

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada