31 de març 2017

Novetats d'abril de Planeta: Més "Bola de drac", Bû vol. 6, Super núm. 2 i nou Anime Comic

Després del 35 Saló del Còmic de Barcelona, Planeta Cómic pel mes d'abril traurà 3 novetats en català. La primera novetat és el sisè i últim volum de la Saga del Monstre Bû de Bola de Drac Color. Però aquí no s'acaba l'edició a tot color del manga protagonitzat per en Son Goku, tot al contrari, a partir del maig arriba el principi, estrenat-se la primera etapa del manga amb la Saga Origen, composta de 8 volums (De l'inici al desenllaç del 22è Gran Torneig). 

La segona novetat és el segon número de l'edició vermella de Bola de drac Super, també tenint el número 213 seguint la numeració de les sèries Blanca-Vermella.
La tercera novetat en català és l'anime comic Dragon Ball Z: Lluita entre guerrers de força il·limitada, la segona part de Els rivals més forts, amb el retorn d'un millorat Cooler.
 
  A la venda el 11 d'abril! 



Col·lecció Manga
Rústic - 232 pàgines - 111 x 177 mm - Color
ISBN: 978-84-16889-74-7
12,95€


Després que en Son Goku, en Son Gohan i els seus companys salvessin la Terra de les malvades urpes d'en Cèl·lula, la gent va poder tornar a viure en pau...

Per desgràcia, quan la pau passa a convertir-se en el pa de cada dia, de seguida comencen a aparèixer autèntics ximples. Així és la naturalesa de l'ésser humà...

Ja han passat uns quants anys des de la batalla contra en Cèl·lula... I ens trobem en una tranquil·la ciutat anomenada "Satan City". Van canviar el nom de la ciutat en honor a un dels seus habitants, en míster Satan, perquè tothom creia que havia estat el salvador del planeta, encara que en realitat no ho fos...

I al maig, arriba la Saga Origen.... 




Bola de drac Sèrie Super núm. 2/ Sèrie Blanca núm. 213, de Toyotarô i Akira Toriyama

Col·lecció Manga
Comic Book - 32 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-16889-78-5
2,95€


Han passat uns quants mesos des de la candent batalla d’en Goku i companyia contra el monstre Bû. I ara un ésser poderosíssim entra en escena... Un déu!

*El jove Toyotarô és l'autor d'aquesta seqüela, seguint la idea d'Akira Toriyama.
* L'argument de Bola de drac Super té lloc en els deus anys que hi ha entre la derrota del monstre Bû i l'epíleg amb l'aparició de la Pan i l'Ûb.


Dragon Ball Z. Lluita entre guerrers de força il·limitada, dAkira Toriyama (Història original)
Col·lecció Manga
Rústic - 144 pàgines - 111 x 177 mm - Color
ISBN: 978-84-16636-47-1
9,95 €
Com a resposta a les fervoroses peticions dels fans, aquí tenim una nova entrega de la considerablement millorada col·lecció Jump Anime Comics!! En aquesta ocasió us presentem la pel·lícula Lluita entre guerrers de força il·limitada, estrenada als cinemes japonesos la primavera de 1992!!

En Goku i en Vegeta es transformen en superguerrers i extreuen tot el seu poder per plantar cara a en Metal Cooler, ressuscitat gràcies a una tecnologia punta!! Aquesta pel·lícula tan intensa ofereix combats candents que traspassen tots els límits! I si llegiu aquest volum juntament amb la primera entrega d’aquesta història, Els rivals més forts, en gaudireu el doble!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada