10 de febrer 2017

Aquest cap de setmana arriba l’Splash Sagunt. Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana

Els dies 10, 11 i 12 el Casal Jove del Port de Sagunt s'omplirà d'stands, activitats, signatures d'autors, tallers i actuacions entorn del món del còmic

L’Splash Sagunt. Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, amb el suport de la Generalitat Valenciana, ja està ací.

Este cap de setmana, des del divendres 10 a la vesprada fins al diumenge 12 al migdia, el Casal Jove del Port de Sagunt, amb un espai ampliat, estarà ple amb presentacions, signatures d'autors, xarrades, activitats per a xiquets, tallers a càrrec de l’APIV, projeccions i la gran zona de stands amb algunes de les millors d'editorials del país i secció d’autoeditats. El dissabte a la nit, a més, l’Splash rep la visita de l'equip de la revista Mongòlia amb el seu espectacle còmic ‘Mongòlia 2.0 El Musical’.

Per l’Splash d'enguany van a passar fins a 30 autors com Miguel Gallardo, Susanna Martín (autora del cartell), El Torres, Calpurnio, Paco Roca, Pablo Vicente, Rafa Fonteriz, Núria Tamarit, Luis Bustos, Sento Llobell, Xúlia Vicente, i especial protagonisme dels premiats: Josep Maria Beà, Antonio Altarriba, Kim, Luis Bustos, el brasiler Marcello Quintanilha, Álvaro Pons i Isaac Rosa.

Un altre dels punts d'interès són les dues exposicions ‘Originals Valencian@s’, amb planxes originals d'autors valencians per primera vegada exposades, i ‘Una vida en vinyetes’, com a homenatge als autors morts en 2016: Micharmut, Paco Camarasa, Núria Pompeia i Víctor Mora.

Tres dies intensos de festa entorn del còmic que, en l'edició de 2018 es traslladarà a un espai emblemàtic de l'arquitectura industrial de Sagunt, com és la Nau de Tallers Generals, coneguda com La Nau. Quasi 7.000 metres quadrats en els quals es condicionarà una gran zona de stands, espais per a presentacions, escenaris per a actuacions musicals i escèniques, mercat ambulant, àrea gastro i cafeteria. L'organització de l’Splash Sagunt ja està ultimant la composició del comitè organitzador.

Per a conèixer tota la informació, està disponible la nova web www.splashsagunt.es amb tots els continguts actualitzats i, a més, durant el cap de setmana es compartirà el que vaja ocorrent a través de les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada