27 d’octubre 2016

2a Edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista

En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Consell de Dones de Sant Marti, amb el suport del Districte de Sant Martí, i de la Regidoria de Feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona convoca el la Segona Edició del Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

Poden presentar treballs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona, i que a 31 de desembre de 2016 tinguin fins a 25 anys. Les obres a concurs han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes.

Els còmics han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere.

Ja podeu consultar les bases de la convocatòria 2016. El termini de presentació d’obres és del dijous 1 de setembre al divendres 4 de novembre de 2016. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en el decurs de l’acte públic de lliurament de premis, en una data pròxima al dia 25 de novembre de 2016.

El Premi compta amb la col·laboració de l’Escola Joso -Centre de Còmic i arts visuals-, Norma Editorial i l’Associació Trama Serveis Culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada