14 de setembre 2016

La popular banda de rock japonesa Band-Maid actuarà en exclusiva al Saló del Manga de Barcelona

El gran escenari cobert del Saló del Manga de Barcelona vibrarà amb la gran actuació del grup de rock femení japonès Band-Maid. El concert està previst per al dimarts 1 de novembre a les 13 hores. A més, les integrants de Band-Maid tindran una trobada amb els fans el dilluns 31 d'octubre a les 17.30 hores a l'auditori del Palau de Congressos.


La història d'aquest grup va començar quan Kobato Miku estava treballant en un 'Maid Cafè' (cafeteria temàtica on les cambreres vesteixen amb disfresses) a Akihabara quan va decidir un dia que desitjava formar una banda de música per divertir-se. Temps després va aconseguir formar la banda més espectacular amb unes amigues i crear el grup Band-Maid. Més tard, Saiki es va unir a la banda també com a vocalista aconseguint ser un grup de rock amb doble vocalista amb gran projecció mundial.

Band-Maid és una banda de rock amb la principal característica que els seus integrants es vesteixen amb roba de criades, i es refereixen als seus concerts com 'Serveis' i als fans com a 'Mestres' i 'Princeses'. La seva combinació de doble vocalista amb una música molt canyera de hard rock converteix Band-Maid a l'ombra i la llum dels grups de rock mundials. Tot i ser una banda jove amb tan sols 3 anys, ja ha tocat en grans escenaris del Japó com el Shibuya-AX, el Zepp Tòquio, en l'esdeveniment de les Momoiro Clover Z Ago Fes, en Otodama, en Niku Rock Festival i participat com a artistes convidades al costat d'altres grups com Silent Siren, Oreskaband, Head Phones President i molts més.

Band-Maid encanta als oients amb la seva espectacular música completament diferent a la seva aparença. El seu últim videoclip Thrill ha estat vist més de 3.000.000 de vegades en tan sols 2 setmanes després de pujar-lo a les xarxes socials. Band-Maid també té a nombrosos i apassionats 'Mestres' i 'Princeses' a l'estranger (especialment als Estats Units, Canadà i Mèxic). El seu primer 'Servei' fora del seu país va ser a Seattle (Estats Units) al Sakura-Con el març de 2016. Des de llavors han anunciat la seva gira europea començant a Anglaterra, Alemanya, França, Polònia, Itàlia i finalitzant a Catalunya en una única actuació l'1 de novembre al Saló del Manga de Barcelona.

Podeu seguir a Band-Maid des de la seva pàgina oficial http://bandmaid.tokyo i el seu compte a Twitter @bandmaid.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada