19 de setembre 2016

Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto, autors del manga de Pokémon, confirmen la seva presència al XXII Saló del Manga de Barcelona

Amb més de 275 milions de videojocs venuts a tot el món, 21,5 milions de cartes distribuïdes en 74 països i una sèrie d'animació de 18 temporades, Pokémon és una de les marques d'entreteniment més populars del món, que durant tot aquest 2016 celebra el seu vintè aniversari commemorant el passat, present i futur d'aquesta icònica marca.

Com a part d'aquesta commemoració, NORMA Editorial i FICOMIC es complauen a anunciar que Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto, els autors del manga oficial de Pokémon, seran els convidats d'honor al proper Saló del Manga de Barcelona.


El debut del guionista Hidenori Kusaka (Tòquio, 1970) no va poder ser més afortunat: el 1997 es va publicar el primer capítol del manga Pokémon Special, i des de llavors ha seguit adaptant amb gran èxit les diferents sagues del famós videojoc. Tal és la seva implicació amb Pokémon que en tots els seus autoretrats li agrada aparèixer com Electrode.

Kusaka ha sabut diversificar la seva trajectòria professional editant mangas i llibres infantils per a l'editorial japonesa Shogakukan, però sense deixar mai de banda el món Pokémon.

L'artista Satoshi Yamamoto (Kyoto, 1965) va debutar el 1993 i es va incorporar al manga de Pokémon en 2001, en el seu desè volum japonès (el sisè de l'edició de NORMA Editorial, Pokémon Oro, Plata i Cristal 2). Entre els seus autors favorits destaquen Daijiro Moroboshi, Fujio Fujiko (Doraemon) i Katsuhiro Otomo (Akira). Li encanta el cinema, els monstres, la música punk i autorretratarse com el Pokémon Swalot.

Tots dos estan treballant actualment a les sagues Pokémon X·Y  i Pokemon ΩRuby/αSapphire, el dotzè i tretzè arc de la sèrie, respectivament.

Els visitants al XXII Saló del Manga de Barcelona tindran diverses oportunitats de veure de prop i gaudir de la visita dels autors de Pokémon. Hi participaran en una masterclass gràcies a la col·laboració amb la escola Joso, respondran a les preguntes i curiositats dels seus seguidors a la trobada amb els fans i alguns afortunats aconseguiran el seu autògraf en les diverses sessions de signatures que s'organitzaran a l'estand de NORMA Editorial. Donada l'expectació que generen autors d'aquest calibre, i per assegurar una experiència agradable tant a visitant com per a assistents, els números per a les firmes seran limitats i se sortejaran les setmanes prèvies a l'esdeveniment entre tots els interessats. En breu s'iniciarà el procés d'inscripció per als sortejos en les xarxes socials de Norma Editorial Manga.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada