23 de juny 2016

Es presenta una campanya pro independència del programa Cafè Hellfire

L'Oriol Estrada ens envia aquesta interessant iniciativa perquè ens en fem ressò:

Potser és la primera vegada que sentiu a parlar del Club Hellfire, el programa de ràdio que un servidor ha estat fent durant un parell d'anys amb l'Àlex Santaló, reconegut pintamones. Segons ens diuen, som dels pocs podcasts/programes de ràdio que parlen de còmics, sèries i cinema en català, o almenys que ho fem des d'una perspectiva de fan. I segurament no hi ha cap programa que hagi parlat tant d'Agents of SHIELD en català (o en Kree) com nosaltres. 

Si no ens heu escoltat mai, us convidem a conèixer el programa aquí, teniu dues temporades senceres (parlem de Joss Whedon, de musicals, de còmics, de pelis nadalenques, i amb convidats com Cels Piñol, Jordi Sánchez Navarro, Berto Romero, Fausto Fernández, Pep Prieto, Toni de la Torre, Andrés Palomino, Joan Tretze i molts més).

Fa temps vam plegar per la dificultat de trobar una emissora que ens fes el pes, i ara, aliant-nos amb el programa Cafè i Cigarro (on també hi participa l'Àlex), ens volem independitzar, perquè pensem que ara és l'hora, l'hora de la in-inde-independència dels nostres programes. I és per això que hem endegat una campanya de micro mecenatge per recollir els diners necessaris que ens permetran fer un podcast en condicions. Són pocs diners, però tot suma!! Podeu veure la campanya aquí.
Teniu recompenses molt interessants, des de triar el tema i assistir a l'enregistrament d'un programa, a caricatures de l'Àlex, una festa de croquetes, i fins i tot una tarda amb nosaltres dos com a personal shoppers de còmics, pelis, etc. Molt friki tot plegat.

Necessitem la vostra ajuda, sigui en forma d'euros o de promoció d'aquesta campanya a través de les xarxes socials!! Voleu que torni el Hellfire?? Doncs som-hi!! Gràcies a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada