29 d’abril 2016

Es presenta Tentacles a les Jornades Comiqueres de Barcelona


La revista cultural Tentacles, dirigida per Jaume Capdevila i Jordi Riera Pujal i amb Roger Castillejo com a director d'art, presenta un monogràfic dedicat al dibuixant Guillem Cifré. Univers Cifré està dedicat a la seva figura, a la seva obra, també a la del seu pare, el gran mestre de l'escola Bruguera. A la publicació es parla sobre tota una generació de creadors que va començar a mostrar la seva obra en el temps de la transició política dels anys setanta, al marge dels conductes oficials. Artistes arriscats, indòmits, clarividents... Sovint mal entesos i sempre mal vistos.

Entre els dibuixants que ha col·laborat en aquesta revista podem trobar autors com David Pugliese, Fum, Jaume Capdevila Kap, Javier Montesol, José Luis Martín, Pere Joan i Ramon Serra Massana.

Presentació de la revista Tentacles dedicada a Guillem Cifré dins les XII Jornades Comiqueres de Barcelona coordinades per Jordi Ojeda. FNAC Las Arenas, 2 de maig de 2016 a les 19 h, amb Enric H. March, José Gálvez, Marcel Cifré i Jordi Riera Pujal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada