21 d’abril 2016

Els britànics Mike Carey i Doug Braithwaite convidats al Saló del Còmic de Barcelona

Quan tot just falten dues setmanes per a l'inici el 34 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ​​la llista d'autors convidats segueix augmentant. Acaben de confirmar la seva presència al certamen dos grans autors del còmic britànic contemporani, es tracta de Mike Carey, autor de l'aclamada sèrie Riesgo Suicida, i Doug Braithwaite, responsable de la sèrie Unity; ambdues publicades a Espanya per Aleta Ediciones, editorial que, amb la seva col·laboració, ha fet possible l’assistència d’aquests autors al certamen.


Carey arribarà a la capital catalana per presentar Riesgo Suicida Vol. 5: Tierra quemada, el cinquè lliurament d'aquesta saga aplaudida per la crítica que situa el lector en un misteriós món de superherois. Per la seva banda, Braithwaite presentarà Unity Vol. 1: Matar a un Rey, el volum que reuneix els personatges més icònics del segell Valiant.

Mike Carey (Liverpool, Regne Unit. 1959)
Mike Carey és un guionista de cinema i còmic, a més de novel·lista, nascut a Liverpool, Regne Unit. Durant la seva carrera ha treballat intensament en el camp dels còmics, completant llargs i reconeguts recorreguts en sèries com Lucifer, Hellblazer, X-Men o Riesgo Suicida. A més, la seva sèrie de còmics The Unwritten ha aparegut repetides vegades en les llistes de best-sellers de The New York Times. Carey també és el creador de la sèrie de novel·les de Felix Castor, a més d'haver escrit dues novel·les de fantasia amb la seva dona Linda i la seva filla Louise: La Ciudad de seda y acero i La Casa de Guerra, publicades per Victor Gollancz (Regne Unit) i Chizine Press (Estats Units). La seva novel·la més recent, publicada aquest mateix mes d'abril, és Fellside, una història de fantasmes situada en una presó femenina. A la seva llarga llista d'èxits professionals s'afegeix l'adaptació cinematogràfica de la seva novel·la La Chica con Todos los Dones, de la qual ell mateix s'ha encarregat i l’estrena de la qual està programada per al proper mes de setembre. A vegades escriu sota el pseudònim d'Adam Blake. La seva web oficial és http://mikeandpeter.com.

Doug Braithwaite (Estats Units)
Doug Braithwaite ha treballat en els títols més prominents de la indústria del còmic durant més de 20 anys i ha dibuixat tots els personatges més importants de Marvel i DC en títols com: Punisher Vs. Universo Marvel, Batman: Legends of the Dark Knight, Green Arrow, Universo X, El Increíble Hulk, Justicia, Thor, Lobezno i Journey Into Mystery, només per mencionar-ne uns quants. Recentment, la seva sèrie a Image Comics amb David Hine, Storm Dogs, els ha suposat el reconeixement de la crítica i múltiples nominacions com la Millor Minisèrie de l'Any. L'art de Doug es pot veure en el segell Valiant, on és un habitual dels últims anys i on ha treballat amb guardonats guionistes en títols com Unity, Armor Hunters, Imperium, Book of Death i Ninjak. Tots ells han estat rebuts amb entusiasme pels lectors i han rebut moltes nominacions a premis. El podeu seguir en el compte de Twitter @dougbraithwaite.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada