04 de febrer 2016

BAFARADES: Tallers i xerrades al voltant del còmic en català

El passat dijous 28 a les 18.30 h es va inaugurar “Bafarades: tallers i xerrades al voltant del còmic en català” parlant de la Història del còmic amb la Mercè Solé.
De gener a juny hi ha programat un cicle monogràfic de 6 sessions mensuals i gratuïtes, que giraran al voltant de temes diversos relacionats amb el còmic (la història del còmic, el disseny del personatge i la tira còmica, el còmic amb perspectiva de gènere, visita a un establiment especialitzat).
Bafarades comptarà amb experts de diverses especialitats (il·lustrador, escriptors i empresaris), com ara, M. Antònia Company, Oriol Garcia-Quera, Albert Jané, Artur Laperla i Mercè Solé.

Cada sessió és independent i per assistir-hi cal inscriure-s’hi al 934 127 224 o des de qualsevol delegació del CNL de Barcelona (hi ha oberta la inscripció des de l’agenda de col·locació).

Les sessions es faran a la Sala Polivalent de l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura a les 18.30 h amb una hora i mitja de durada (excepcionalment una sessió es farà a l’Escola Joso).


Aprofitem l'ocasió per posar el cartell de la sessió 2 d'aquest mes de febrer en el qual hi intervindrà el traductor Albert Jané. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada