06 de novembre 2015

Novetats de novembre de Base: Pussy, Marsupilami i El Petit Pelut

Per aquest mes de novembre, Editorial Base s'estrena amb Les aventures d'en Pussy, el gat dibuixat per Peyo, el mateix autor de Jan i Trencapins, els Barrufets i Benet Tallaferro, també publicats per la mateixa editorial. A més l'editorial treu també dos nous àlbums de El Petit Pelut i el 6è de Marsupilami. 

Previst a la venda del 16 de novembre!
 
El Petit Pelut 5. La tribu dels Bonprofit, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
20 x 26,5cm, 34 pàgines.
9,8€


La tribu dels Bonprofit vol cruspir-se el Petit Pelut! El nostre petit amic acabarà dins la cassola dels Bonprofit, com s'ho farà per escapar-ne? Aquesta història aborda amb humor el tema del poder i la llibertat.

El Petit Pelut 6. El regal pelut, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
20 x 26,5cm, 34 pàgines + un peluix
19,8€

Una nena molt consentida confon el Petit Pelut amb una joguina i quan se'n cansa el llença a l'armari dels trastos vells. Pobre Petit Pelut! Una història per aprendre a valorar i estimar el que tenim!
 
 
 
 
  Un doble regal pelut: còmic + peluix!


Previst a la venda el 23 de novembre!

21,5 x 29 cm., 48 pàgines
ISBN: 978-84-16166-97-8
12 €

Descobreix les aventures de l'amorós Pussy, el gatet que sempre se’n surt de les situacions més difícils, ja sigui amb els gossos del veïnat, les bèsties del zoo, de l’aquàrium... Només cal seguir-lo si no vols parar de riure!









21,5 x 29 cm., 48 pàgines
ISBN: 978-84-16166-98-5
12 €

El Pussy és un gat molt bo, però té un petit defecte: faria el que fos per aconseguir un peix. En aquest volum, el gatet protagonitzarà tot d’entremaliadures, veurem que no té gaire bona oïda per la música o com uns ullets el fan parar boig, vaja, com a qualsevol de nosaltres.






 Marsupilami 6. Fordlàndia, d'André Franquin (creador original), Batem i Yann 
21 x 29.7 cm, 48 pàgines.
14€

Una dona a la recerca del seu cinquè marit, el caçador Bring M. Backalive, el capità Bombonera i el seu vell vaixell atrotinat, dos petits Marsupilamis en perill, tot això i molt més és el que trobareu en aquesta nova història del Marsupilami!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada