22 de novembre 2015

Novetat de desembre de Planeta: El tercer volum del còmic de Millennium

Com a novetat de desembre però sortint aquest proper dimarts 24 de novembre, Planeta Cómic agafant el relleu de Fanbooks publicarà el tercer volum del còmic de la saga Millennium d'Stieg Larsson que adapta el seu tercer llibre: La reina al palau dels corrents d'aire.

A la venda el 24 de novembre!
   

Millennium 3, de Stieg Larsson (autor novel·les), Sylvain Runberg (guionista) i Josep Homs (dibuixant) 
Cartoné - Color - 144 pàgines
18,95€

La Lisbeth no està morta, tot i que no hi ha gaires raons per cantar victòria: amb un tret al cervell, necessita un miracle, o el cirurgià més hàbil, per salvar-li la vida. L’esperen setmanes de confinament al mateix centre on un pacient molt perillós que continua empaitant-la: l’Aleksandr Zalaixenko, Zala. Des del llit de l’hospital, malgrat el seu gravíssim estat, la Lisbeth fa esforços sobrehumans per mantenir-se alerta, perquè sap que les seves impressionants habilitats informàtiques seran, una vegada més, la seva millor defensa.

Mentrestant, en Mikael se sent molt sol. Potser la Lisbeth l’ha apartat de la seva vida, però a mesura que les seves investigacions avancen i les obscures raons que hi ha al darrere del complot contra la Salander van prenent forma, en Mikael sap que no pot deixar en mans de la justícia i de l’Estat la vida i la llibertat de la Lisbeth. Així que en Kalle Blomkvist se les haurà d’empescar per arribar fins a ella, ajudar-la, fins i tot a desgrat, i fer-li saber que continua allà, al seu costat, per sempre.

Versió BD (còmic) amb les magnífiques il·lustracions del dibuixant català, Josep Homs

Darrer capítol comiquer de la saga de Larsson!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada