28 d’agost 2015

Novetat d'Edicions del Despropòsit: La maquinació temerària

Aquest llibre recull una selecció de 202 ressenyes de còmics escrites pel crític mallorquí Jaume Salvà i Lara, originalment publicades al Diari de Balears entre els anys 2000 i 2013. Extremadament divulgatives i molt atentes als factors socials, polítics i econòmics que envolten tota tasca artística, són una autèntica guia de lectura recomanable per a qualsevol tipus de lector, sigui o no sigui aficionat a la historieta.

Autor/a: Jaume Salvà i Lara
Data de publicació: 10/09/2015
Pròleg: Josep Maria Llauradó
Pàgines: 216
Format paper: 22 x 22 cm
Paper: Offset 110 gr.

“Des del primer dia, aquesta columna ha pretès divulgar el còmic entre els no lectors de còmic, sempre a partir de les meves lectures i fugint tant com he pogut de la verborrea específica que pot caracteritzar la crítica en un mitjà especialitzat. La intenció primordial és donar a conèixer la riquesa del novè art, les seves característiques intrínseques, la seva relació amb els altres mitjans de massa i, també, recomanar un còmic a la setmana.
Com que es tracta d’una columna en premsa generalista, procur encomanar la passió pel còmic com a art i, sobretot, com a mitjà per transmetre coneixements […]. Si algú que no llegeix habitualment còmic passa casualment la vista pels meus escrits, m'interessa que s'endugui una bona impressió del mitjà, no que pugui pensar que va bé sense llegir tebeos.”

Jaume Salvà i Lara

Més informació i compra: Edicions del Despropòsit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada