01 d’abril 2015

Novetat d'abril de Dolmen: Grans personatges que construïren Catalunya

Per aquest mes d'abril, Dolmen Editorial ens porta el llibre il·lustrat Grans personatges que construïren Catalunya, amb Quim Bou i Antoni M. Planas com a autors.

A la venda el 3 d'abril de 2015!

Grans personatges que construïren Catalunya, d'Antoni M. Planas i Quim Bou
Cartoné, 56 pàgs, Color.
14€

Sabies que Roger de Llúria va ser conegut com l’Almirall Invencible? Qui va ser el símbol de l’afirmació nacional de Catalunya? És Josep Pla el prosista més important de les lletres catalanes del segle XX? I, per què totes les ciutats dediquen un carrer o plaça a Prat de la Riba? Des de Guifré el Pelós a Rafel Casanova passant per Gaudí, Lluís Companys o Montserrat Roig.

Grans personatges que construïren Catalunya és un llibre sobre els homes i les dones que han escrit la història del nostre país. És un volum que pretén reunir en les seves pàgines algunes de les persones que, amb els seus coneixements, amb la seva empenta i amb la seva força han fet avançar aquesta terra. Uns homes i unes dones l’actuació dels quals ha estat fonamental per desenvolupar la nostra societat i arribar fins a la Catalunya que avui tots coneixem. Aquests grans personatges es presenten d’una manera senzilla i amena, amb textos lleugers però profunds i amb uns dibuixos plens de força que serveixen per donar vida a les històries. No teniu en les vostres mans un llibre de història, tampoc un còmic. Grans personatges que construïren Catalunya no vol res més que donar a conèixer la nostra història a través dels seus protagonistes.


Font: Dolmen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada