20 d’abril 2015

El Carnet Jove llança les Beques Connecta’t 2015

Si tens entre 16 i 30 anys i ets dibuixant,  Carnet Jove de Catalunya t’anima a iniciar el teu viatge professional. 

T’agradaria publicar fins a 22 tires còmiques a Ediciones El Jueves? Doncs aquesta és la teva oportunitat.
Les Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic és una de les 10 beques que ofereix Carnet Jove de Catalunya aquest 2015. Aquestes donen l’oportunitat d’una estada formativa d’un any en una empresa sempre de primer nivell, referent del seu sector, amb una dotació de 5.000€ cadascuna. Representen una oportunitat per ampliar el currículum de joves titulars amb l’objectiu d’ajudar a la seva inserció professional.
Entre els més de 50 joves que han gaudit de la beca durant aquests anys, hi ha casos en què han assolit un èxit professional molt remarcable. Es troba el dibuixant Aleix Saló, qui va publicar, entre d’altres, els llibres "Fills dels 80. La Generació Bombolla" i "Españistán. Este país se va la mierda”, amb el qual va tenir un notable èxit arreu de l’Estat espanyol amb més de 11.000 exemplars venuts. 


Un altre cas destacat és el de la jove Raquel Córcoles (Moderna de poble) que va publicar el conegut llibre "Sóc de Poble" juntament amb Marta Rabadán, i posteriorment "Els capulllus no regalen flors".
T’animes a emprendre el teu viatge professional? El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 27 de maig del 2015, així que encara estàs a temps! Si ets un jove titular de Carnet Jove de Catalunya, anima’t! Pots trobar les Bases completes i tota la informació a www.carnetjove.cat/connectat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada