22 de març 2015

Presentació de la campanya "Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català" i inauguració de l'exposició “Vinyetes: història del còmic en català”

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona, que forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), presenta a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura la campanya Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s’editen en català per fomentar-ne la lectura i promoure’n l’edició.

La iniciativa compta amb la col·laboració de diversos establiments comercials adherits, editorials, organitzacions i professionals vinculats al còmic. Entre ells, hi ha el ninotaire i empresari Lluís Juste de Nin.

El mateix dia, el CNL de Barcelona inaugura l’exposició “Vinyetes: història del còmic en català”, un breu recorregut per la trajectòria del còmic en llengua catalana que també posa de manifest les principals activitats i tendències del moment. La mostra serà present a l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura del 24 de març al 26 de juny (excepte del 16 al 19 d’abril, quan es traslladarà al 33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada