23 de març 2015

Novetats de març de Base

Per a finals de març, Editorial Base treu varis còmics: dos àlbums més de El Petit Pelutels dos primers números de Jan i Trencapins, i per tant els darrers de la col·lecció, i dos àlbums més de Marsupilami.

A la venda el 30 de març!


El Petit Pelut 3. Revolució a l'hort, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
20 x 26,5cm, 34 pàgines
9,8€

Una galeria subterrània, un hort exuberant, nous amics, simpàtics i protectors, i una vespa que ronda amb el seu punxegut fibló...





El Petit Pelut 4. L'avia Caramel, de Pierre Bailly i Céline Fraipont
29 x 26,5cm, 48 pàgines.
9,8€

Suaus núvols roses, una fàbrica de bombons, llaminadures a dojo, dos gossets rondinaires i una àvia entranyable amb davantal…











Jan i Trencapins 1. El senyor de Basenhau, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
14€


Al torneig organitzat pel rei, el malcarat senyor de Basenhau vol derrotar el comte de Trévilli sigui com sigui i no dubtarà a fer trampes per sortir-ne victoriós. En Jan, però, ho veurà i advertirà tothom, i farà que el deshonrés Basenhau hagi de fugir del regne.



Primer àlbum d'una llegenda de còmic francobelga!




Jan i Trencapins 2. L'usurpador de Rocafort, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 48 pàgines.
14€

Un cavaller retorna al castell del seu pare després d'haver estat fora de casa durant tres anys i, en arribar, rep la terrible notícia que ningú no sap on és el seu pare. Només amb l'ajut del valerós Jan, el cavaller podrà fer front als seus enemics i emprendre el rescat del seu pare.



La darrera aventura en solitari d'en Jan abans de conèixer en Trencapins!



Marsupilami 3. El nouvingut de la selva, d'André Franquin (creador original), Batem i Greg 
21 x 29,7cm, 48 pàgines
14€

Mentre naveguen per la costa de Palòmbia, el pallasso del circ Zabaglione i Mars, el seu Marsupilami negre, es veuen obligats a fugir del vaixell i nedar fins a terra ferma per no ser víctimes de la fúria del seu cap, el Gran Zabaglione.



Una de les històries més carismàtiques de Marsupilami!




Marsupilami 4. Al cràter del volcà, d'André Franquin (creador original), Batem i Greg   
21 x 29,7cm, 48 pàgines
14€

Al més profund de la selva de Palòmbia, a la vora del llegendari Monte Urticando, creix una estranya varietat de cactus que només floreix un de cada quinze anys. El seu pol·len provoca unes picors terribles que faran que alguns habitants de la selva estiguin ben inquiets, especialment un jaguar amb males puces que empaitarà el Marsupilami i els seus fillets!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada