27 de març 2015

Novetats d'abril de Planeta: Bola de drac Color. Freezer vol. 3, Les Llegendes de Sant Jordi i Web Trip

De cara a aquest mes d'abril, Planeta Cómic  presenta 3 novetats en català en motiu del 33è Saló del Còmic i de la Diada de Sant Jordi. Una primera novetat és el volum 3 de la Saga d'en Freezer de Bola de drac Color. Una segona és Les Llegendes de Sant Jordi d'Esteban Maroto, i acabem amb el còmic culinari Web Trip. Relats i Receptes.


Bola de drac Color i Les Llegends de Sant Jordi a la venda el 7 de abril!
Web Trip. Relats i Receptes a  la venda el 14 de abril!


Bola de drac Color. Saga d'en Freezer nº3 (de 5), d'Akira Toriyama
Col·lecció Manga

Rústic - 248 pàgines - 111 x 177 mm - Color
12,95€

La Bulma, en Krilín i en Son Gohan emprenen el viatge cap al planeta Nàmec, lloc d'’origen del Totpoderós i el Cor Petit, per tal de trobar les altres boles de drac alternatives... Totalment aliens a les vicissituds que els hi esperen...  



Les Llegendes de Sant Jordi, d'Esteban Maroto Torres
Col·lecció Babel
Cartoné - 64 pàgines - 212 x 320 mm - Color i B/N
18,95€

Un cavaller, una princesa, un drac, un llibre i una rosa. La llegenda és coneguda a tot el món però mai s'havia vist com fins ara. El cèlebre autor Esteban Maroto s'encarrega d'explicar-nos les diferents versions de la llegenda de Sant Jordi per tot el món, amb il·lustracions exclusives realitzades per a l'ocasió, juntament amb dues històries de còmic: a la primera, l'autor adapta el mite com el coneixem i a la segona, exposa la seva visió a lectura japonesa del cavaller i el drac.


La llegenda com mai abans s'havia vist!

Llançament especial pel 23 d'abril.
Esteban Maroto és un dels autors espanyols històrics en el món  del còmic. Ha participat en publicacions tan conegudes com Creepy, Conan o Aquaman (DC Comics).
L'edició es complementa amb un format de luxe per admirar les excel·lents estampes de Maroto, així com un paper de més qualitat per gaudir de la llegenda de Sant Jordi com si fos la primera vegada.


Web Trip. Relats i Receptes, de varis autors
Col·lecció BD - Autors europeus

Rústic - 128 pàgines - 170 x 240 mm - Color
14,95€

Organitzat per Lyon BD, Web Trip és un projecte de còmic col·laboratiu i participatiu. 8 autors dividits entre Lió i Barcelona, ofereixen una història sobre la gastronomia i la cultura culinàries d’ambdues ciutats.

Receptes, relats, trucs o records en diferents tons i grafismes, ens faran degustar els sabors particulars d'aquestes dues ciutats on el menjar va molt més enllà de l'àrea del plat. Relats autònoms units per un tema comú: el plaer de la taula i del bon menjar.

Una delícia comiquera i culinària

De Guillaume Long (À boire et à manger, L’enfance de l’Art), Chloé Cruchaudet (Mauvais genre), B-gnet (Lutin Spirix), Lucie Albon (Le Voeu de Simon), Javi Rey (Secrets, Adelante), Jaime Martin (Ce que le vent apporte, La guerre silencieuse), Oriol Hernandez (La peau de l’ours), Jordi Sempere (Nemrod). Amb la col·laboració de l'Escola Joso.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada