31 de març 2015

Novetats d'abril de De Ponent: "La nota del jazz" i "101 acudits del senyor Ruc"

Per aquest mes d'abril coincidint amb el 33è Saló del Còmic de Barcelona i la Diada de Sant Jordi, Edicions de Ponent traurà dues novetats en català. La primera és La nota del jazz d'Òscar Martínez Serrano, guanyador de la segona ronda de la  Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2014, i la segona és 101 acudits del senyor Ruc de Guillem Cifré.



La nota del jazz, d'Òscar Martínez Serrano
Rústic amb solapes, 56 pàgines, 16.5 x 23 cm, Color
14€ 

Quin és el preu de les nostres decisions i de quina manera ens afecten aquestes a la nostra vida? L'Owen, un nen saxofonista de Nova Orleans, descobrirà la resposta a aquesta pregunta juntament amb el seu grup d'amics músics. La seva passió esdevindrà una història plena de decisions, oportunitats, desenganys i un estil de vida marcat per les notes del Jazz.






101 acudits del senyor Ruc, de Guillem Cifré
Rústic amb solapes, 120 pàgines, 18 x 14.5 cm, Color
17€ 
"Aquest llibre recull els acudits que el Guillem va anar publicant setmanalment al suplement Cultura del diari El Punt Avui des del desembre de 2011 fins al març de 2014, en plena apoteosi de la precarietat a la que ens volen sotmetre els poders de sempre. Aquí a Barcelona hi ha estones que fan pensar en els moments més foscos de l’edat mitjana."

A la venda a partir del 7 d'abril!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada