12 de setembre 2014

Les històries de "Boro, Moro i Puromoro" seran les protagonistes a la Biblioteca Infantil de Burjassot

Els personatges de còmic de l'il·lustrador Toni Cabo faran riure i gaudir els xiquets i les xiquetes (a partir de 6 anys) usuaris de la Biblioteca Infantil Municipal dimecres que ve 17 de setembre.

http://www.burjassot.org/galerias/6721%5CBoro,%20Moro%20i%20Puromoro.jpg

A partir de la 18 h, l'il·lustrador d'historietes infantils Toni Cabo impartirà un divertit i lúdic taller de còmic immers en la campanya "Anima't a llegir" i centrat en les aventures dels seus personatges: el xicotet Boro i els seus inseparables amics, el gos Moro i el gat Puromoro.

Toni Cabo és un dels il·lustradors més destacats i un referent en el món del còmic infantil. Ha treballat per a les editorials més importants del país i ha il·lustrat una trentena de llibres. És el creador de les historietes de Boro, Moro i Puromoro, el personatge de Lucrècia i també de l'emblemàtica Georgina. Ha participat en diverses exposicions col·lectives d'il·lustració i ha sigut seleccionat en la Biennal d'Il·lustració de Bratislava del 2003. Des del 2000 realitza tallers de còmic, així com conferències sobre disseny gràfic, còmics i llibres il·lustrats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada