14 de març 2014

Novetats d'abril d'Editorial Base

El mes passat Editorial Base va publicar al Facebook les novetats pels mesos de març i abril, en aquesta entrada mencionarem les novetats de còmic d'abril, sortint a finals de març, entre les quals hi ha nous àlbums de Benet Tallaferro, Els Barrufets, i Jan i Trencapins.

Novetats previstes pel 24 de març de 2014!


Benet Tallaferro 4. L'agent especial, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8cm, 64 pàgines.
12€

En Benet Tallaferro va a passar les vacances amb el seu cosinet Serafí, qui treballa com a agent secret. Justament quan arriba en Benet, li encarregaran d’escortar un alt càrrec del món de les finances. Malgrat que el cosinet Serafí protestarà, els seus superiors l’obliguen a complir la missió –serà una feina fàcil!, li diuen–, així que el seu cosí forçut l’haurà d’acompanyar a protegir l’important financer en el trajecte del banc a l’aeroport.




Els Barrufets 18. El Doctor Barrufet, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7cm, 64 pàgines.
12€ 

Fins ara, el Gran Barrufet havia estat l'únic metge del Poble, però això canviarà quan molts Barrufets es posin malalts alhora. Davant d'aquesta situació, un altre Barrufet decideix provar noves tècniques de curació que aviat seduiran la resta dels Barrufets i provocaran un desgavell de Barrufets que volen ser metges i remeiers aplicant tractaments absolutament extravagants. Us imagineu quines seran les conseqüències?





Jan i Trencapins 7. La fletxa negra, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8cm, 48 pàgines.
14€

El jove senyor de Montresor ha aconseguit escapar de les masmorres on el tenia captiu un tirànic senyor feudal. Aquest fet potser no hauria tingut res a veure amb els nostres aventurers de no ser per la formidable semblança física d'Arnau de Montresor amb en Trencapins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada