30 de març 2014

Els còmics de Toni Cabo en diverses llengües en format digital

Els còmics de Toni Cabo es publiquen simultàniament en àlbum i en diverses llengües en format digital.El col.laborador de Cullera TV és l'autor de “Boro Moro i Puromoro” un referent de la historieta en valencià.


L'il·lustrador Toni Cabo, col.laborador de Cullera TV està d'actualitat gràcies a les pròximes publicacions que va a traure al mercat en diversos idiomes i en plataformes digitals com són els còmics d'en «Boro» i en edició àlbum les historietes d'en «Boro, Moro i Puromoro». Este còmic és el més longevi de l'infantil Camacuc i el personatge de còmic valencià i en valencià de major producció. Segons el critic de còmic Àlvaro Pons el Boro, Moro i Puromoro s'ha convertit en «referent de la historieta infantil actual».

2014 és l'any que se celebren els 15 anys del Boro i per eixe motiu durant tot l'any es van a programar diverses i moltes activitats: presentacions, publicacions, tallers, exposicions, etc.

L'àlbum en edició impresa aviat serà presentat en Alfara del Patriarca en la Biblioteca Pública de dita localitat, i tot seguit a la 49 Fira del Llibre de València. L'àlbum de Boro, Moro y Puromoro, serà, de moment, publicat en castellà per Edicions de Ponent.

De manera inminent va ser llançat en diverses llengües arreu el món des de les plataformes digitals Kobo i l'iBooks Store. Els còmics digitals ja estan disponibles en alemany, castellà i en la nostra llengua per l'editorial de continguts digitals iLUBUC.

Qui és Boro? És un xiquet simpàtic i ocurrent que, en companyia del seu gos Moro i el seu gat Puromoro endinsen al lector en el seu petit univers familiar i imaginatiu en el qual, les seues mascotes parlants tenen molt a veure, perquè, què hi ha més estimulant per a un xaval que veure parlar les seues mascotes? Els personatges de còmic creats per Toni Cabo porten anys entretenint amb les seues historietes i ara, per primera vegada, salten al format digital per a arribar a les cases a través dels còmodes dispositius de lectura des de la plataforma digital iLUBUC.  

Il·lustrador amb una llarga experiència, Toni Cabo es dedica a il·lustrar llibres de narrativa infantil i juvenil per a les editorials més importants del país, a més de treballar en les revistes infantils com el Camacuc, Tretzevents, l’Esquitx i Piu-Piu.

A Cullera TV els informarem sobre la participació de Toni Cabo a la Fira del Llibre, sobre les edicions en diferents idiomes d'estos personatges, renovadors, del còmic valencià, del seu nou àlbum i altres novetats editorials de narrativa infantil i juvenil que s'estan preparant com a novetats a la Fira del Llibre. 

Estos són els enllaços de les plataformes on poder descarregar-se'l, en els tres idiomes: 


 
 
FontCullera TV i Edicions de Ponent web i blog

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada