06 de febrer 2014

Novetat de febrer de Fanbooks: El còmic de "Lliures o morts"

Tal com vam avançar a finals d'any passat, Fanbooks publicarà aquest mes de febrer l'adaptació en còmic de la novel·la històrica Lliures o morts de Jaume Clotet i David de Montserrat. Els responsables de l'adaptació són en Mariano de la Torre al dibuix i en Victor García al guió.  

Disponible a partir del 20 de febrer de 2014!


Lliures o morts, de Mariano de la Torre (dibuix) i Victor García (guió). Basat en la novel·la homònima de Jaume Clotet i David de Montserrat.
Col·lecció Comic Books
48 pàgines, Color, Cartoné, 22 x 28,5 cm.
12,95 euros


Ermengol Almill (1665-1732) abandona el seu Pallars natal i es converteix involuntàriament en fuseller de muntanya durant la Guerra de Successió. Europa és un gran tauler d'un immens joc d'interessos per definir el futur del Vell Continent, i Catalunya n'esdevé la peça clau. Aquest heroi lluitarà contra els borbònics fins a les darreres conseqüències. La tria entre la llibertat i la mort protagonitza una de les aventures més formidables i desconegudes de la història de la nostra nació, i la de l'heroi oblidat del 1714.

Voltaire sentencia, anys més tard: “Catalunya pot sortir-se'n sense comptar amb l'univers, però els seus veïns no poden sortir-se'n sense Catalunya.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada