25 de desembre 2013

El còmic dedicat al blaugrana Neymar, tot un èxit a Catalunya

Molts nens i nenes futbolers gaudiran aquests dies del còmic estrella al nostre país. Neymar Jr. Un noi amb talent (Panini Comics, 2013), que just acaba d'arribar del Brasil i s'ha traduït al català, se centra en les vivències quotidianes del petit Neymar, sempre amb la pilota als peus i un somriure als llavis.

Neymar, sempre amb la pilota als peus i un somriure als llavis.
Neymar, sempre amb la pilota als peus i un somriure als llavis.

"Quan em vaig plantejar fer un personatge basat en Neymar, em vaig centrar en tots els aspectes positius que té, sobretot, que és un exemple per als petits, que veuen en ell un noi encara jove, amb un futur brillant com a esportista, i també un ídol, una icona del futbol d'avui dia", ha explicat el dibuixant Mauricio de Souza, tota una celebritat al seu país.

Abans de Neymar, havia dedicat llibres a altres futbolistes, com Pelé i Ronaldinho. Al Brasil ha editat tres còmics dedicats al crac blaugrana, i ben aviat els tindrem tots tres a Catalunya, atès l'èxit de vendes del primer. Neymar enlluerna i la rotativa no para. En només un mes i mig han superat totes les expectatives. Se n'ha fet una tirada de 6.000 exemplars (la meitat en català i l'altra meitat en castellà) i ja se n'han venut més de la meitat.

Font: Esport3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada