11 de juny 2013

Novetats de juny de Base

Per aquest mes de juny, Editorial Base traurà 3 nous àlbums dels Barrufets.

A la venda el 25 de juny!


Els Barrufets 12. El Bebé Barrufet, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7 cm
12 € 

En una nit de lluna blava, una cigonya deixa un cistellet de vímet al Poble Barrufet. Al seu interior descobriran el Bebé Barrufet! Malgrat la il·lusió que els fa l’arribada del nadó –fins i tot al Barrufet Rondinaire!–, s’imaginen que la cigonya s’ha equivocat i consideren que han de cercar el veritable destinatari del cistellet i del menut barrufet. Però en prendre aquesta decisió, el Barrufet Rondinaire fugirà amb el bebé als seus braços.






Els Barrufets 13. Els petits Barrufets, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7 cm.
12 € 

Quan el Gran Barrufet trenqui els seus rellotges de sorra durant un experiment, naixeran tres nous Barrufets. Aquests l’acompanyaran a la recerca del Pare Temps patint tota classe d’estranyeses que finalment els faran rejuvenir fins a la infantessa, de manera que en tornar al Poble Barrufet, no seran uns Barrufets com els altres, sinó els Petits Barrufets.







Els Barrufets 31. Els Barrufets a Pilulit, de Pierre Culliford "Peyo"
21 x 29,7 cm. 48 pàgines.
12 € 

El Barrufet Poeta ens explica la història de com els Barrufets van trobar a la vora del riu uns homenets al costat dels quals ells semblaven gegants! Malgrat que al principi la diferència d’idiomes i el barruxoc de cultures, que diria el Barrufet de les Ulleres, va provocar algunes desavinences, tots dos pobles van fer-se amics. I ara, dos missatgers arriben al Poble Barrufet per demanar-los ajuda davant d’una amenaça imminent!

2 comentaris:

  1. Això no ho treia Planeta fa anys en català i castellà i ara que ho té Norma aquesta no havia passat de treure-ho en català?

    ResponElimina
  2. Si fa temps anys El Barrufets havien estat publicat per Planeta. Però fa cosa de més d'un any que els drets són d'Editorial Base, i juntament amb el Barrufets també publica altres obres de Peyo, com Jan i Trencapins.

    Norma Editorial fa no res que ha començat a publicar en castellà els Barrufes, o sigui els Pitufos, igual que Dolmen Editorial ha començat a publicar en castellà Jan i Trencapins o sigui Johan y Pirluit.

    ResponElimina