24 d’abril 2013

"Cinturó Negre" aturat

Si ahir anunciàvem el llançament d'un pack amb els toms 1 i 2 de Cinturó Negre de cara aquest divendres, avui com qui no vol la cosa Editores de Tebeos a través del seu facebook i quedant-se tan amples, sobre la continuitat del manga, han dit : De moment no la continuarem, potser més endavant.

Aquestes són les maneres més adequades de dir les coses després de mesos de retard del número 20, i de reiterades preguntes dels seus lectors i clients? No. Aquestes no en són les maneres i menys d'una editorial la qual en els últims mesos ha tremolat fortament i que ha de retornar de mica a l'estabilitat. Doncs bé això no ho facilita pas.

El manga no ha tingut bones vendes,comportant que el seu ritme de publicació fos irregular. L'any passat només es van publicar dos toms, el 18 i el 19. La primera previsió per la publicació del 20è va ser el passat desembre, però s'ha anat retardat i ara no en sabem pas ni si acabarà sortint.

1 comentari:

  1. Estic tristíssim per la primera cancel·lació d'un manga publicat exclusivament en català (curiosament Musculman dieu que va funcionar bé), però sobretot estic emprenyat per les maneres d'EDT.

    Fent enfadar el públic (i fins ara el públic del manga en català el tenien més o menys satisfet, però el general ja en sumava unes quantes) no s'aconsegueix el suport necessari per a sortir del pou.

    Ja no em preocupa si l'editorial durarà gaire més, sé que no ho farà i amb aquest tracte amb el públic no puc dir que m'entristirà gaire. L'única obra que els comprava s'ha acabat de sobte. A tirar de Panini Itàlia.

    ResponElimina