23 d’abril 2013

Packs d'EDT per aquest divendres 26: Cinturó Negre #1 i 2, i Serrallonga+ Ramon Llull

Per aquest divendres dia 26 d'abril, Editores de Tebeos posa a la venda dos packs, un amb els toms 1 i 2 de Cinturó Negre i un altre amb els àlbums de Serrallonga i Ramon Llull
El pack de Cinturó Negre costa 7€ , o sigui un 2x1. El pack de Serrallonga i Ramon Llull costa 15€. 

Respecte el manga de Naoki Urasawa, fa cosa d'una mica més d'un setmana, Joan Navarro al seu blog Patufets informava de les pèssimes ventes que havia tingut el volum 19, 338 exemplars venuts. Es possible que fer un pack amb només els dos primers números sigui una estratègia per tal d'intentar augmentar les seves vendes i així poder financiar el manga, assegurant la seva continuïtat. No ho sabem ben bé quins plans tenen, són suposicions. El que si sabem és que l'esperat 20, s'ha anat retardant mes rere mes des del passat desembre, i sense haver-hi finalment cap data confirmada per posar-lo a la venta. També segons en el seu altre blog Viñetas, Joan Navarro anunciava que d'una sèrie de diferents manga, entre els quals Cinturó Negre, no en faria packs. Esperem doncs que sigui la nostra suposició de refinançar la sèrie.  

També cal recordar que que tenen un temps límit, 2 o 3 anys per tal que es vagin treien de sobre tota aquella publicació amb el logotip "Glénat", i republicar-ho si és dona el cas ja amb el logo "EDT", d'aquí doncs una altra suposició tant pel pack de Cinturó Negre si també i més encaminat pel de Serrallonga i Ramon Llull, els quals ja tenen uns anys, i per tant no es descartable que en els propers mesos hi hagin més packs amb d'altres. El temps ho anirà dient. 

Respecte el llançament de El senyor Romaní de Miguel Bustos i Carme Pons, la nova obra de la col·lecció Carnet Jove, el qual es va retardar la seva sortida per aquest divendres 26, ara segons també SD Distribuciones, s'ha tornat a retardar fins al 24 de maig.

2 comentaris:

  1. A hores d'ara ja s'ha fet públic, a través d'un comentari a Facebook com qui no vol la cosa, que NO continuaran Cinturó Negre.

    No crec que es produeixi el miracle que els packs arribin a finançar els 10 toms que falten, si més no jo no hi comptaré i quan a Itàlia arribin al punt on érem la continuaré en italià. Em sembla que caldrà esperar 2 anys, i en aquest temps EDT ja haurà tingut temps de fer les coses ben fetes o, al contrari, confirmar que ens deixen penjats.

    Mala estratègia la d'EDT amb Cinturó Negre, que no ens enganyem, s'ha venut molt malament per causes que no entenc, però sobretot és un error tenir xarxes socials i no emprar-les per a donar respostes adequades i ràpides a la gent que els compra els còmics. La cancel·lació m'entristeix, les mentides sobre els suposats retards del volum 20 m'indignen.

    ResponElimina
  2. Ja ho he vist. Malauradament tens tota la raó.
    I el que m'emprenya des de fa temps, quan encara eren Glénat, la falta de comunicació que tenen.

    ResponElimina